Форум

Тема: Де купити нормальний чоловічий крем для обличчя?

Форум > Общее > Разговоры о кино

Mark159

21 февраля 2025, 14:37

Підкажіть нормальний чоловічий крем для обличчя, бо шкіра останнім часом стала сухою, особливо після гоління. Ніколи раніше не користувався такими штуками, але бачу, що без цього ніяк. Не хочу нічого жирного чи липкого – потрібен легкий зволожуючий крем для обличчя чоловічий, який швидко вбирається. Ще цікавить крем для рук чоловічий, бо взимку від холоду та сухого повітря в офісі руки тріскаються. Може, хтось уже щось пробував і може порадити? А ще де краще купити, щоб точно був якісний і без зайвої парфумерії?

0 / 0 
ТоТ

21 февраля 2025, 14:38

Я теж раніше не користувався, поки не зрозумів, що шкіра після гоління стає сухою та подразненою. Якщо шукаєш легку текстуру, бери крем для обличчя чоловічий із гіалуроновою кислотою – він зволожує без відчуття жирності. Ще важливо, щоб у складі не було спирту, бо він сушить шкіру. А для рук краще обирати крем із пантенолом або маслами – швидко загоює тріщини. Головне – не купуй універсальні "3 в 1", бо вони зазвичай ні на що не працюють. Я беру тільки сертифіковані, бо важливо знати, що крем нормальний, а не якась дешева хімія.

0 / 0 
Mark159

21 февраля 2025, 14:38

Я якраз боявся, що після крему обличчя стане жирним, але якщо є легкі варіанти – спробую. А скільки разів на день його треба наносити? Тільки після гоління чи щодня? І чи є різниця між денним і нічним кремом? Бо бачив, що деякі призначені для ранку, а деякі – для вечора. І ще питання: чи варто брати крем для рук чоловічий окремо, чи можна використовувати той самий, що і для обличчя?

0 / 0 
ТоТ

21 февраля 2025, 14:41

Якщо хочеш реальний ефект, то зволожуючий крем для обличчя чоловічий краще наносити двічі на день – вранці після вмивання та ввечері перед сном. Після гоління обов’язково використовуй, бо шкіра в цей момент особливо чутлива. Денний крем зазвичай легший і може містити SPF, щоб захистити від сонця, а нічний – більш живильний. Якщо не хочеш морочитися, бери універсальний.

Щодо рук – не раджу використовувати крем для обличчя. Шкіра на руках грубіша, тому там потрібен більш щільний склад із маслами або пантенолом. Хороший крем для обличчя чоловічий, крем для обличчя, крем для рук чоловічий, зволожуючий крем для обличчя чоловічий https://simona-life.com.ua/ua/cholovichyj-universalnyj-krem можеш знайти ось тут – simona-life.com.ua. Там є варіанти без зайвих ароматизаторів, швидко вбираються і не залишають липкості. Я замовляю там регулярно, бо знаю, що продукція сертифікована й немає підробок. Можеш почитати відгуки – багато чоловіків уже спробували й задоволені. Якщо хочеш нормальний догляд без зайвих проблем – варіант ідеальний!

0 / 0 
Написать комментарий...
Написать комментарий...