Форум

Тема: Доставка квітів

Форум > Общее > Разговоры о кино

Tutora

3 февраля 2025, 16:52

Абсолютно випадково забули про день народження свекрухи - з чоловіком тільки зараз згадали, ввечері. Потрібно якось вивертатися - шукаю доставку квітів, де докладуть листівку з рукописним текстом, а ми б разом із доставщиком зателефонували і пообіцяли б у вихідні приїхати.

0 / 0 
Kinochka

3 февраля 2025, 20:11

Ого, як таке можна забути? Я до днів народження близьких готуватися мінімум за тиждень починаю, до того ж доставка букетів Полтава теж заздалегідь продумую. Втім, нічого страшного не сталося - квіткова майстерня вас врятує. У них можна до букета і листівки якісь солодощі замовити, як знак уваги. По суті це буде повноцінний подарунок, кілька разів мене ця ідея виручала, коли не знала що дарувати.

0 / 0 
Taras

22 марта 2025, 13:40

Зрозуміло, що ситуація не з найкращих, але все ще можна все вирішити так, щоб це виглядало приємно і не залишило поганого враження. Ось кілька сервісів доставки квітів в Україні, які можуть допомогти у вашій ситуації та можуть надати можливість додати листівку з рукописним текстом і організувати телефонний дзвінок

0 / 0 
Danira

23 марта 2025, 11:03

Добре, що нагадали, щоб і я не забула. Моя свекруха живе в іншому місті, далеко від нас, і в неї день народження восени. Їй підберу осінній букет за порадами https://tyzhden.ua/osinni-kvity-iaki-symvolizuiut-teplotu-i-zatyshok-idealni-podarunky-dlia-blyzkykh/ від BuketLand. Восени особливо гарно виглядають композиції з хризантем, астильб, айстр та інших квітів, що підкреслюють теплоту та затишок цього часу року. Я вже знаю, що BuketLand може створити дуже красиві осінні букети, які точно сподобаються свекрусі. А завдяки доставці вони швидко потраплять до неї навіть на відстані.

0 / 0 
Написать комментарий...
Написать комментарий...