Форум

Тема: До якого лікаря йти (Львів)?

Форум > Общее > Разговоры о кино

anna_griban

29 января 2025, 16:22

Останнім часом у мене якісь незрозумілі зміни в організмі, і я не знаю, до кого звернутися. Цикл став нерегулярним, може затриматися на кілька тижнів, а потім прийти раніше. Настрій теж нестабільний – то все добре, то різко починаю дратуватися через дрібниці. До того ж з’явилася постійна втома, навіть якщо сплю достатньо. Шкіра стала сухою, волосся випадає сильніше, ніж зазвичай, а ще відчуваю якусь набряклість. Спочатку думала, що це просто стрес або авітаміноз, але вже кілька місяців ситуація не змінюється. Чи в когось було подібне? До якого лікаря йти, щоб розібратися, що зі мною не так?

0 / 0 
ТоТ

29 января 2025, 16:24

У моєї дружини було подібне, і ми дуже довго не могла зрозуміти, в чому причина. Думали, що просто наслідки зміни сезону або перевтома. Але коли ситуація не покращилася навіть після відпочинку і вітамінів, вона пішла до лікаря. Виявилося, що у мене гормональний збій, пов’язаний із роботою щитоподібної залози. Як пояснив лікар, багато жіночих проблем пов’язані саме з гормонами, і потрібно вчасно звертатися до спеціаліста. Якщо не лікувати, можуть початися ще серйозніші порушення.

0 / 0 
ivanivanov

29 января 2025, 16:26

У моєї дівчини таке було. Вона думала, що саме пройде, але через кілька місяців стало тільки гірше. Цикл став настільки хаотичним, що вона навіть не могла передбачити, коли чекати місячних. Настрій стрибав, як на американських гірках, плюс з’явилися головні болі і проблеми зі шкірою. Лише коли подруга порадила пройти обстеження, вона звернулася до лікаря і зрозуміла, що не все так просто. Якщо у тебе схожі симптоми, точно треба діяти, бо чим раніше знайти причину, тим легше виправити ситуацію.

0 / 0 
Mark159

29 января 2025, 16:28

З такими симптомами не варто затягувати, бо це дійсно може бути гормональний збій. Такі речі не проходять самі по собі і можуть впливати не тільки на настрій та цикл, а й на загальний стан організму. Найкраще записатися на прийом до гінеколога-ендокринолога у Львові https://mdclinics.com.ua/ua/uslugi/hinekoloh-endokrynoloh-lviv/ , бо він спеціалізується саме на таких питаннях. Він призначить аналізи на гормони, перевірить, як працює щитоподібна залоза, і дасть рекомендації щодо лікування. Зазвичай такі проблеми добре коригуються, якщо вчасно звернутися. Тому не зволікай, бо гормональне здоров’я – це не те, що можна ігнорувати!

.

0 / 0 
SEULL55

12 февраля 2025, 14:54

А если фарингит, это к ЛОРу обращаться за консультацией?

0 / 0 
InnaKovlina в ответ на SEULL55

13 февраля 2025, 13:34

Да, только в этому врачу вы должны обращаться. А вообще это вы сами так решили, что у вас фарингит? Мне Лисобакт при фарингите https://lysobact.com.ua/ru/vzroslym/faringit/ очень хорошо помогает всегда. Дважды в год увы болею фарингитом и у меня уже готовая тактика лечения есть, которую ЛОР и подбирал

0 / 0 
Написать комментарий...
Написать комментарий...