Катрін ДеньовCatherine Deneuve

Катрін Деньов / Catherine Deneuve
Повне ім'я: Catherine Fabienne Dorléac
Народилася 22 жовтня 1943; Париж, Франція
Зріст: 168 см
33%
1
67%
2

Фільмографія Катрін Деньов

Sigmund Freud, un juif sans Dieu (2020) ... Marie Bonaparte
De son vivant (2020) ... актриса
Правда (2019) ... Catherine
Вороги (2019) ... Muriel
La dernière folie de Claire Darling (2018) ... Claire Darling
Mauvaises herbes (2018) ... Monique
Naissance d'une étoile (2017) ... Mlle Jean
Добре яблуко (2017) ... Barbara Manet
Кохання-зітхання (2017) ... L'ange
Поцілунок Беатріс (2017) ... актриса

Біографія Катрін Деньов

Катрін Деньов (фр. Catherine Deneuve; 22 жовтня 1943, уроджена Catherine Fabienne Dorléac, Деньов – прізвище її матері) – видатна французька актриса, яку деякі називають «останньої мегазіркою Франції».

Відео з участю Катрін Деньов

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Катрін Деньов. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Катрін Деньов

Написати коментар...
Написати коментар...