Новини, в яких згадується Рені Віктор

6 листопада 2017,  13:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув яскравий португальський трейлер мультфільму від оскароносного дуету студій Disney і Pixar «Коко».

Юний Мігель (Ентоні Гонсалес) все своє життя мріє лише про одне — стати таким же великим музикантом, як його видатний предок Ернесто де ла Крус (Бенджамін Бретт), але бабуся хлопчика (Рені Віктор) суворо забороняє йому навіть дивитися на гітару. Разом зі своїм непосидючим псом Данте Мігель знаходить вхід в чарівний потойбічний світ, де знайомиться зі своїми численними предками, включаючи самого Ернесто, і дізнається таємницю своєї родини.

Дивимося перший український ТБ-ролик «Коко». У кіно з 23 листопада.

23 жовтня 2017,  14:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший фрагмент музичного мультфільму від студій Disney і Pixar «Коко». У ньому юний Мігель (Ентоні Гонсалес) зустрічає народного мексиканського музиканта маріачі, який простягає хлопчику гітару, але як тільки головний герой готується зіграти, на горизонті тут же з'являється його бабуся (Рені Віктор). Вона забороняє Мігелю займатися музикою і зробить все, щоб уберегти свого онука, оскільки вважає, що музика приносить одні неприємності.

Дивимося міжнародний трейлер «Коко» з милим псом Данте, найкращим другом Мігеля. У кіно з 23 листопада.

9 жовтня 2017,  00:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь американського Дня бабусь і дідусів, який був у вересні, Disney та Pixar поділилися забавним промо-роликом мультфільму «Коко», який показує бабусю головного героя Мігеля. Вона, як і всі турботливі бабусі, в будь-який момент готова розцілувати свого онука, завжди знає, що для нього краще, і не потерпить відмови, коли наготувала цілу тарілку тамале. Озвучує цю колоритну героїню Рені Віктор, а її онука Мігеля — Ентоні Гонсалес.

Навіть якщо сьогодні не День бабусь і дідусів, але вони у вас все ще є, зателефонуйте їм або сходіть до них в гості, якщо вони живуть недалеко. А з бабусею Мігеля можна буде познайомитися в кіно в листопаді.

8 червня 2017,  16:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо повноцінний трейлер майбутнього мультфільму від Disney і Pixar «Коко» в українському дубляжі. Він повідає про 12-річного хлопчика Мігелі, який хоче стати великим музикантом, але знайдена ним легендарна гітара відправляє його в потойбічний світ, де йому доведеться познайомитися з усіма покійними рідними і нарешті дізнатися, хто є його батьком.

Українська прем'єра мультфільму, який озвучили Ентоні Гонсалес, Гаель Гарсія Берналь, Бенджамін Бретт, Рені Віктор і Аланна Юбак, відбудеться 23 листопада.