Джон Х'юзJohn Hughes

Джон Х'юз / John Hughes
Повне ім'я: John Wilden Hughes Jr.
Народився 18 лютого 1950
Пішов з життя 6 серпня 2009
100%
1
0%
0

Фільмографія Джона Х'юза

Канікули (2015) ... сценарист (персонажи)
Школа виживання (2008) ... сценарист (рассказ)
Бетховен 5 (2003) ... сценарист (персонажи)
Пані покоївка (2002) ... сценарист (рассказ)
Сам удома 4 (2002) ... сценарист (персонажи)
Бетховен 4 (2001) ... сценарист (персонажи)
Кидаючи виклик (2001) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Прибульці в Америці (2001) ... сценарист
Бетховен 3 (2000) ... сценарист (персонажи)
Американське пригода (2000) ... сценарист (персонажи)
Відео з участю Джона Х'юза
Зображення Джона Х'юза

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джона Х'юза. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джона Х'юза

Написати коментар...
Написати коментар...