Майкл КеннедіMichael Kennedy

50%
0
50%
0

Фільмографія

Trailer Park Boys: The Animated Series (2019) ... Reggie
Добра відьма (2015) ... режисер
Odd Squad (2014) ... режисер
Delmer & Marta (2013) ... режисер
Дійсно я (2011) ... режисер
What's Up Warthogs! (2010) ... режисер
Вона мер (2010) ... режисер
Pure Pwnage (2010) ... режисер
Lost and Found (2009) ... режисер, композитор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...