Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Арнд КлавиттерArnd Klawitter

50%
0
50%
0

Фільмографія

Erzgebirgskrimi: Der Tote im Stollen (2019) ... Dr. Winkler
Tsokos: Zerbrochen (2019) ... Jörg Halfter
Der Prag-Krimi (2018) ... Radek Mladek
Німеччина 86 (2018) ... Florian Amend
Jenny: Echt gerecht (2018) ... Peter Singler
Das Joshua-Profil (2018) ... Kommissar Stoya
Gladbeck (2018) ... Udo Röbel (Redakteur)
Zwischen Himmel und Hölle (2017) ... Domherr Eck
Темрява (2017) ... H.G. Tannhaus 1953
Kommissar Dupin - Bretonische Flut (2017) ... Pierre Leblanc
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...