Вупі ГолдбергWhoopi Goldberg

Вупі Голдберг / Whoopi Goldberg
Повне ім'я: Caryn Elaine Johnson
Народилася 13 листопада 1955
Зріст: 165 см
0%
0
100%
1

Фільмографія Вупі Голдберг

The Most Magnificent Thing (2019) ... рассказчик
Немає дурнів (2018) ... Lola
У вільному відлітаючи (2018) ... Officer Pearson
Інстинкт (2018) ... Joan Ross
Відпустка (2018) ... Moms
Lucy in the Sky (2018) ... Mrs. Lewis
Happy Birthday to Me (2018) ... The Mother
Проблема з Апу (2017) ... актриса
9/11 (2017) ... Metzie
Спадкоємці 2 (2017) ... Ursula

Біографія Вупі Голдберг

Вупі Голдберг (спавжнє ім'я й прізвище: Ні Керін Джонсон) народилася в 1949 році в одному з «чорних» кварталів Нью-Йорка. З восьми років почала виступати в дитячому театрі Елен Рубенстейн. Наприкінці 60-х років примкнула до руху хіппі. Уважалася безнадійною наркоманкою, на превелику силу позбулася від цього пороку. Більшу частину життя існувала завдяки велферу (системі соціальної допомоги). В 1974 році одержала роль в «Репертори тіетр» (Сан-Дієго), потім перейшла в «Блек стріт тіетр» (Сан-Франциско). По-справжньому прославилася в 1983 році, коли показала «Шоу примар», у якому створила шість різноманітних жіночих характерів – від жебрачки до мільйонерки.

Відео з участю Вупі Голдберг

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Вупі Голдберг. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Вупі Голдберг

Написати коментар...
Написати коментар...