Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Карлос ІполітоCarlos Hipólito

50%
0
50%
0

Фільмографія

Офіційний конкурс (2021) ... актор
El crèdit (2019) ... Gregorio
Caronte (2019) ... актор
Жити без дозволу (2018) ... Fidel Lamas
Фелікс (2018) ... Javier Flores
1898. Останні на Філіппінах (2016) ... Doctor Vigil
Bergoglio, el Papa Francisco (2015) ... Marcos
Vis a vis (2015) ... Leopoldo Ferreiro
Hermanos (2014) ... Antonio Torres
Боса і на кухні (2013) ... актор
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...