Новини фільмів, в яких згадується Даніель МакДональд

2 серпня 2019,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер фентезійної кінокартини «Таємниці райських схилів», в якому зірка «П'ятого елемента» й «Оселі зла» Мілла Йовович втілює директрису дивного пансіонату.

Фільм режисера Еліс Веддінгтон слідує за молодою дівчиною на ім'я Ума (Емма Робертс), яка одного разу прокидається в дивовижному пансіонаті «Райські схили», куди сім'ї з вищого суспільства відправляють на перевиховання своїх дочок. Пансіонатом керує загадкова Графиня (Мілла Йовович). Відкрита Ума заводить дружбу з іншими дівчатами з пансіонату Хлоєю (Даніель Макдональд), Ю (Аквафіна) та мексиканської поп-зіркою Амарною (Ейса Гонсалес), але незабаром головна героїня розуміє, що за всією цією красою ховається жахливий секрет, і вони з подругами намагаються втекти, поки пансіонат не поглинув їх повністю.

Українська прем'єра фентезі «Таємниці райських схилів», де разом з актрисами зіграє Джеремі Ірвін, відбудеться восени, 24 жовтня.

16 липня 2019,  17:03 | Новини фільмів

Зірка серіалів «Американська історія жахів» і «Королеви крику» Емма Робертс намагається втекти з підозрілого чарівного місця в трейлері фільму «Райські пагорби».

Дівчина Ума у втіленні Робертс прокидається в дивному пансіонаті «Райські пагорби», куди сім'ї з вищого суспільства відправляють на перевиховання своїх дочок. Пансіонатом керує загадкова Графиня (Мілла Йовович). Відкрита Ума заводить дружбу з іншими дівчатами з пансіонату Хлоєю (Даніель Макдональд), Ю (Аквафина) та мексиканської поп-зіркою Амарною (Ейса Гонсалес). Але незабаром головна героїня розуміє, що за всією цією красою ховається жахливий секрет, і вони з подругами намагаються втекти, поки пансіонат не поглинув їх повністю.

У світовий прокат картина режисера Еліс Веддінгтон, яка була представлена на кінофестивалі «Санденс» на початку року, вийде восени. Дата її української прем'єри поки не повідомляється.

17 грудня 2018,  17:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові трейлери науково-фантастичних картин «Ґодзілла: Король монстрів» і «Аліта: Бойовий ангел», супергеройського трилера «Скло», 3 сезону антології «Справжній детектив» і новорічного спецвипуску серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...
15 листопада 2018,  00:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка ситкому «Друзі» та володарка премії «Золотий глобус» Дженніфер Еністон грає колишню королеву краси в офіційному трейлері драматичної комедії «Пампушка».

Сюжет фільму слідує за бойовою дівчиною Віллоудін Діксон (Даніель МакДональд), яку друзі називають просто Вілл, а мати Роузі (Еністон) Пампушкою. Роузі Діксон є місцевою знаменитістю і щорічно влаштовує конкурс краси для юних дівчат. В якості протесту Вілл вирішує взяти в ньому участь, і її сміливий вчинок надихає інших дівчат із невеликого техаського містечка претендувати на корону королеви краси.

Прем'єра нової комедії від Енн Флетчер, яка зняла відомі романтичні картини «Крок вперед», «27 весіль» та «Пропозиція», на Netflix відбудеться 7 грудня.