Новини серіалів, в яких згадується Бенедикт Камбербетч

3 лютого 2024,  20:40 | Новини серіалів

Наступним проєктом номінанта на премію «Оскар» Бенедикта Камбербетча, відомого за ролями Шерлока та Доктора Стренджа, стане трилер від Netflix «Ерік».

Читати далі...
10 березня 2021,  02:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки всі фанати коміксів Marvel безрезультатно чекали на камео (або хоча б на згадку) Доктора Стренджа в серіалі «Ванда/Віжн», сценаристи MCU вирішили підколоти всіх і замість цього згадати ім'я могутнього мага в серіалі... «Сокіл і Зимовий солдат».

Читати далі...
6 березня 2021,  20:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не поспішайте вимикати фінальну серію серіалу «Ванда/Віжн», щойно починаються титри. Адже вони готують для вас одразу два сюрпризи дві сцени після титрів, які натякають на два майбутніх блокбастера від Marvel Studios.

Читати далі...
11 грудня 2020,  15:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Крім серіалів про Локі, Ванду і Віжена, Сокола і Зимового солдата та Соколине око, в майбутньому році на стримінговій платформі Disney+ вийде дуже незвичайний мультсеріал «Що, якби...?», чий перший трейлер точно змусить вас відкрити рот від подиву.

Читати далі...
17 січня 2020,  18:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Цицьки вгору»! На цьому тижні «Дуже пізнє шоу» і його ведучий Джеймс Корден порадували нас епічним кросовером всесвіту Marvel з популярним комедійним серіалом «Дивовижна місіс Мейзел».

Читати далі...
6 березня 2019,  20:06 | Новини серіалів

Вийшов офіційний трейлер фентезійного серіалу «Добрі передвісники», де Девід Теннант і Майкл Шин втілюють демона й ангела, які рятують світ під пісню групи Queen «Under Pressure».

Екранізація відомого роману письменників Ніла Геймана і Террі Пратчетта покаже, як на наш світ насувається Апокаліпсис, і єдиною надією людства виявляються демон Кроулі (Теннант) та ангел Азірафель (Шин). Їм потрібно об'єднатися, щоб розшукати юного антихриста Адама (Сем Тейлор Бак) та зупинити чотирьох вершників Апокаліпсису: Війну (Мірей Інос), Чуму (Лурдес Фаберес), Голод (Юсуф Гейтвуд) та Смерть (Браян Кокс).

Сатану в цій історії втілить Бенедикт Камбербетч, а Бога Френсіс МакДорманд.

Прем'єра серіалу «Добрі передвісники» відбудеться напередодні літа, 31 травня.

12 травня 2018,  23:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертий трейлер нового драматичного міні-серіалу з Бенедиктом Камбербетчем «Патрік Мелроуз» повідомляє перші відгуки критиків.

На сайті Rotten Tomatoes екранізація романів Едварда Сент-Обіна набрала вражаючий 91% позитивних рецензій. Критики кажуть, що «Камбербетч може з легкістю отримати черговий трофей», що актор тут «пречудовий» і «був народжений зіграти цю роль», а сам серіал описують як «чаруючий», «з чорним гумором» та «неймовірними виступами».

Батьків головного героя грають Г'юго Вівінг та Дженніфер Джейсон Лі.

Перша серія «Патріка Мелроуза» виходить сьогодні, 12 травня. Наступну серію чекайте через тиждень, 19 травня.

5 травня 2018,  14:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув фінальний трейлер очікуваної екранізації серії романів Едварда Сент-Обіна «Патрік Мелроуз», де Бенедикт Камбербетч грає «роль своєї мрії».

Камбербетч втілює головного героя Патріка Мелроуза, який в даному трейлері представляється «нарцисичним, шизоїдним, суїцидальним алкоголіком». Він прибуває на похорон свого жорстокого батька (Г'юго Вівінг), і спогади про травматичне дитинство змушують Патріка битися зі своїми внутрішніми демонами, які не давали йому дихати багато років.

Мати головного героя втілює Дженніфер Джейсон Лі, а також в міні-серіалі з'являться Еллісон Вільямс, Холлідей Грейнджер і Прасанна Пуванараджа.

Прем'єра «Патріка Мелроуза» на американському телебаченні відбудеться рівно через тиждень, 12 травня.

13 квітня 2018,  03:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий офіційний трейлер драматичного міні-серіалу «Патрік Мелроуз» показує нервовий зрив головного героя у втіленні номінанта на премію «Оскар» Бенедикта Камбербетча під пісню «London Calling».

Міні-серіал, який канал Showtime описує як одночасно наповнений «стражданнями й веселістю», ґрунтується на серії визнаних романів письменника Едварда Сент-Обіна. Він слідує за Патріком Мелроузом, якого грає зірка «Шерлока», від його глибоко травматичного дитинства до зловживання наркотиками і алкоголем й, нарешті, до одужання.

Прем'єра «Патріка Мелроуза», де також зіграють Дженніфер Джейсон Лі, Г'юго Вівінг і Холлідей Грейнджер, відбудеться 12 травня.

31 березня 2018,  00:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«А ви можете витримати свою сім'ю?»

Канал Showtime випустив новий промо-ролик драматичного міні-серіалу «Патрік Мелроуз», який представляє травмованого персонажа Бенедикта Камбербетча.

Камбербетч грає наркомана і алкоголіка Патріка Мелроуза, в чиїй голові звучать різні голоси. Заради своїх маленьких синів він відчайдушно намагається залікувати душевні рани, нанесені йому в дитинстві жорстоким батьком (Г'юго Вівінг) і матір'ю (Дженніфер Джейсон Лі), яка мовчки потурала його поведінці.

Також дивіться перший фрагмент «Патріка Мелроуза», де Камбербетч влаштовує собі знатний бенкет. Прем'єра серіалу відбудеться 12 травня.

20 березня 2018,  14:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний фрагмент драматичного міні-серіалу від каналу Showtime «Патрік Мелроуз» показує Бенедикта Камбербетча, який розгулявся, й повідомляє, що його перша серія вийде у травні.

У 5-серійній драмі Камбербетч втілює плейбоя, аристократа і алкоголіка Патріка Мелроуза, який бореться зі своєю героїновою залежністю. І в даному відео він влаштовує собі королівську вечерю, напиваючись та сперечаючись зі своїми іншими я, які постійно його критикують. Батьків Патріка, чиє жахливе ставлення і зробило його травмованою та залежною людиною, втілять Дженніфер Джейсон Лі та Г'юго Вівінг.

Дивіться офіційний трейлер «Патрік Мелроуз». Прем'єра міні-серіалу, заснованого на романах письменника Едварда Сент-Обіна, відбудеться 12 травня.

17 січня 2017,  23:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Англійські актори театру і телебачення Тімоті Карлтон і Ванда Вентхам, що є батьками Бенедикта Камбербетча, знову з'явилися в серіалі «Шерлок».

Читати далі...