Валентина БеллеValentina Bellè

50%
0
50%
0

Фільмографія

Дівчина у лабіринті (2019) ... Samantha Andretti
Виверт-22 (2019) ... Clara
Dolceroma (2019) ... Jacaranda Ponti
Величні Медічі (2018) ... Lucrezia
Fabrizio De André: Principe libero (2018) ... Dori Ghezzi
Веселка (2017) ... Fulvia
Найсильніша любов на землі (2017) ... Nina
Дозвіл (2017) ... Rossana
Медічі: Повелителі Флоренції (2016) ... Lucrezia
Grand Hotel (2015) ... Adele Alibrandi
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...