Оновлення, в яких згадується Ханс Ціммер

24 липня 2017,  19:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася 4-хвилинним VR-промо до військового екшену Крістофера Нолана «Дюнкерк». Відео відправляє глядача у травень 1940 року, на пляжі Франції, де в пастці опинилося понад 400 тисяч британських і французьких солдатів, оточених німецькими військами. Події фільму відбуваються на морі, на суші й в повітрі, і його промо-ролик пропонує затримати дихання під водою під час бомбардування, політати на «Спітфайрі», бути підбитим німцями та чекати на пляжі бомбардувальників, які наближаються. І все це під напружену музику Ганса Циммера.

Українські глядачі можуть подивитися даний ролик в шоломі VR в київському кінотеатрі «Мультиплекс», який знаходиться в Lavina Mall. За умови купівлі квитка на фільм «Дюнкерк» показ проводиться безкоштовно.

10 липня 2017,  02:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. представила приголомшливий 8-хвилинний трек з офіційного саундтреку «Дюнкерка», автором якого виступив володар «Оскара» Ганс Ціммер, який працював з Крістофером Ноланом над фільмами «Темний лицар», «Початок» і «Інтерстеллар». Композиція називається «Supermarine»: вона тримає в напрузі до останнього й напевно буде грати під час складного батального епізоду.

Новий розширений ТБ-ролик військового екшену, де зіграли Кеннет Брана, Том Гарді, Кілліан Мерфі, Марк Райленс та Гаррі Стайлс, дивіться тут.

5 липня 2017,  17:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася розширеним ТБ-роликом військового екшену «Дюнкерк», який зняв творець «Темного лицаря» та «Інтерстеллара» Крістофер Нолан. Під незрівнянну музику Ганса Ціммера (хтось сказав «Оскар»?) відео, де напруга така сильна, хоч ножем ріж, показує, як солдати у втіленні Кеннета Брани, Тома Гарді, Кілліана Мерфі, Гаррі Стайлса та Фьєна Вайтхеда намагаються вижити в оточенні німецьких військ на пляжах Франції в травні 1940 року.

Другий український трейлер «Дюнкерка» дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.