Ханс ЦіммерHans Zimmer

Ханс Ціммер / Hans Zimmer
Народився 12 вересня 1957
100%
1
0%
0

Фільмографія Ханса Ціммера

Дюна 2 (2023) ... композитор
Топ Ґан: Меверік (2022) ... композитор
Армія злодіїв (2021) ... композитор
007: Не час помирати (2021) ... композитор
Дюна (2021) ... композитор
Бебі Бос 2: Сімейний бізнес (2021) ... композитор
Диво-жінка 1984 (2020) ... композитор
Сільська елегія (2020) ... композитор
Губка Боб: Втеча Губки (2020) ... композитор
Hans Zimmer & Alan Walker: Time Remix (2020) ... актор
Відео з участю Ханса Ціммера
Зображення Ханса Ціммера

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ханса Ціммера. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ханса Ціммера

Написати коментар...
Написати коментар...