Новини, в яких згадується Малкольм Д. Лі

4 березня 2021,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицка

Майбутнім літом знамениті мультяшки з шоу «Луні Тьюнз» та легендарний баскетболіст Леброн Джеймс вийдуть на баскетбольний корт в сімейній комедії «Космічний джем: Нові легенди». І нам вже відомі деталі її сюжету.

Читати далі...
2 вересня 2020,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний американський баскетболіст Леброн Джеймс представив свою офіційну форму, в якій він зіграє в баскетбол з Багзом Банни у фільмі «Космічний джем 2».

Читати далі...
27 серпня 2018,  14:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кевін Харт намагається вистояти на рингу проти Тіффані Хеддіш у третьому офіційному трейлері американської комедії «Школа для дорослих».

Нова комедія режисера Малкольма Д. Лі («Ульотні дівчатка») розповість про талановитого продавця грилів (Харт), який був найкращим працівником у своєму магазині, поки він випадково його не підірвав. Тепер герой не може знайти нову роботу і змушений повернутися до школи на вечірні курси, щоб скласти іспит і отримати атестат зрілості. Готувати до цього іспиту його буде вимоглива вчителька (Хеддіш), яка не дасть спуску несумлінному учневі.

«Школа для дорослих» повинна була прибути в кінотеатри України у листопаді, але недавно пропала з графіка українських прем'єр.

В майбутньому Харт повернеться в пригодницькій картині «Джуманджі 2».

1 червня 2018,  20:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures опублікувала другий трейлер американського комедійного фільму «Школа для дорослих» від режисера «Ульотних дівчат» Малкольма Д. Лі.

Кевін ХартДжуманджі: Поклик джунглів», «Півтора шпигуна») грає продавця, який втратив своє старе місце роботи і, щоб знайти нову добре оплачувану роботу, повинен повернутися до школи, здати іспити й отримати атестат. Разом зі своїми однокласниками він вирішує вночі викрасти завдання, але списати у суворої вчительки у втіленні Тіффані ХеддішУльотні дівчата», «Кіану») зовсім не так просто, як їм здавалося.

Українська прем'єра «Школи для дорослих» відбудеться в листопаді. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити офіційний український трейлер.

4 квітня 2018,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Джуманджі: Поклик джунглів» Кевін Харт виконує головну роль у комедійному фільмі «Вечірня школа» («Night School»).

Базуючись на історії авторства Харта, комедія слідує за групою невдах, яких змушують відвідувати вечірню школу, щоб вони здали іспит GED (американський аналог ЗНО) та отримали атестат про завершення старшої школи. Харт грає успішного продавця грилів, чиє минуле місце роботи буквально злітає в повітря, і тепер йому потрібен атестат, щоб знайти добре оплачувану роботу.

Компанію Харту у «Вечірній школі» складають Тіффані ХеддішУльотні дівчатка», «Кіану»), Мегалін Ечіканвоке24 години», «Віксен»), Таран КіллемСуботнім вечором в прямому ефірі») та Бен ШварцОбитель брехні», «Парки і зони відпочинку»).

У світовий прокат нова картина Малкольма Д. Лі, відомого завдяки комедіям «Таємний брат» та «Ульотні дівчатка», вийде цієї осені.