Новини фільмів, в яких згадується Ольга Ряшина

12 березня 2024,  19:07 | Новини фільмів

Культова повість музиканта й письменника Кузьми Скрябіна «Я, Побєда і Берлін» про подорож за кордон у 1990-их нарешті оживе на великому екрані. Покази її екранізації стартують в українських кінотеатрах вже 14 березня.

Читати далі...
14 липня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисерка Ольга Ряшина приступила зі своєю командою до зйомок комедійного фільму «Я, Побєда і Берлін», основою якого є роман відомого українського співака і письменника Кузьми Скрябіна.

Читати далі...
20 грудня 2018,  01:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоумен Сергій Притула дає цінну пораду берегти любов у розширеному ТБ-ролику української комедії для дорослих «Секс і нічого особистого», яка виходить в прокат в цей четвер, 20 грудня.

У новій кінокартині Ольги Ряшиной, де він також виступає сценаристом, Притула втілює харизматичного Василя, кращого друга головного героя Сергія (Роман Луцький). Коли Сергія кидає дівчина, тому що він «в ліжку повний нуль», він вирушає до Праги до Василя, де під час походу по клубах знайомиться зі стриптизеркою, яка береться навчити героя деяким постільним примудростям. Тим часом до Праги прибуває колишня Сергія, так що скандалу не минути. Чим завершиться цей любовний трикутник, дивіться в найближчому кінотеатрі.

Квитки на сеанси «Секс і нічого особистого» ви знайдете в нашій афіші.

12 жовтня 2018,  14:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фентезі «Сторожова застава» Роман Луцький щойно поділився в соцмережах інтригуючим тизером нового трейлера української комедії «Секс і нічого особистого», який буде представлений 17 жовтня.

У фільмі Ольги Ряшиної Луцький втілює Сергія, на чию пропозицію руки і серця його кохана дівчина відповідає відмовою, а на додаток каже йому, що в ліжку він повний нуль. Розбитий Сергій вирішує відправитися на Новий рік в Прагу до свого друга Василя (Сергій Притула), і там в одному стрип-клубі головний герой зустрічає стриптизерку Діану (Анжеліка Ніколаєва), яка обіцяє зробити з нього в ліжку супергероя.

Раніше на тижні був представлений офіційний постер фільму «Секс і нічого особистого», на якому Притула позує з шкіряним батогом. В український прокат гаряча комедія Ряшиної вийде 20 грудня.

8 жовтня 2018,  23:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеведучий і актор Сергій Притула позує зі шкіряним батогом на офіційному постері української романтичної комедії «Секс і нічого особистого», чия прем'єра відбудеться наприкінці року.

Читати далі...