Новини фільмів, в яких згадується Моніка Беллуччі

22 березня 2024,  18:59 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Майкл Кітон повертається в образі культового біоекзорциста Бітлджюса в дубльованому тизер-трейлері фентезійної стрічки «Бітлджюс Бітлджюс», режисером якої виступає Тім Бертон.

Читати далі...
28 березня 2023,  20:26 | Новини фільмів

Вийшов дубльований трейлер стрічки «Мафія мама» («Mafia Mama») за участю легендарної Моніки Беллуччі, що буде неочікуваною комедією про один мафіозний клан. Її режисеркою виступила Кетрін Гардвік, яка зняла перші «Сутінки».

Читати далі...
24 травня 2022,  15:25 | Новини фільмів

Пам'ять кілера — важка ноша. Дивіться дубльований трейлер екшен-трилера «Флешбек» (в оригіналі він називається «Memory»), який зняв режисер хітового фільму про Джеймса Бонда «Казино Рояль» Мартін Кемпбелл.

Читати далі...
4 квітня 2022,  18:35 | Новини фільмів

Представляємо офіційний трейлер екшен-трилера «Флешбек», головну роль у якому виконає легендарний Ліам Нісон, зірка франшизи «Заручниця» та номінант на премію «Оскар».

Читати далі...
22 липня 2019,  16:47 | Новини фільмів

З'явився український трейлер австралійської фантастичної горор-комедії «Некромант» з Монікою Беллуччі. «Некромант» став другою повнометражною режисерською роботою Кія Роуча-Тернера після фільму жахів 2014 «Полин: Дорога мертвих».

Герой виявляє, що він є частиною секретної секти чарівних істот, які вистежують і знищують демонів в Інтернеті.

У фільмі грають: Бен О'Тул, Керолайн Форд, Девід Біміш, Чармейн Бінгва та Вилльям Чун. У прокат картина «Некромант» вийде 29 серпня.

29 червня 2019,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменита італійська актриса Моніка Беллуччі збирається викрасти не тільки ваше серце, але і вашу душу в науково-фантастичному фільмі жахів «Некромант».

Фільм «Некромант», який в оригіналі називається «Nekrotronic», розповість про молодого чоловіка, який дізнається, що він є частиною секретної секти чарівників, і їхня головна місія — полювання на демонів в мережі Інтернет. Головного демона даної історії втілює Беллуччі.

Світова прем'єра горора режисера і сценариста Кії Роуч-Тернера відбулася минулого року на кінофестивалі в Торонто.

1 вересня 2015,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режиссер Сэм Мендес подтвердил, что «007: СПЕКТР» станет историей о том, откуда возник Джеймс Бонд.

Концовка «Скайфолла» стала толчком к перезапуску агента 007, что Мендес описал как «это лишь начало истории»:

О мифе создания Бонда никто не рассказывал. Я почувствовал, что существует возможность узнать, что сделало его, и кто были те люди, которые повлияли на него во время этого путешествия. Это как задом наперед рассказывать историю о том, как Бонд стал Бондом.

Обещают, что 24-й фильм франшизы станет одновременно кульминацией последних частей, в которых главную роль играл Дэниэл Крэйг, и создаст к ним предысторию. 

Сам актер считает, что «многое из фильма является празднованием того, что значит быть Бондом». И добавляет, что «это не будет просто классический Бонд, а скорее – классический триллер».

В фильме также сыграют Леа СейдуМоника БеллуччиРэйф ФайнсКристоф ВальцДэйв БатистаЭндрю СкоттБен Уишоу и Наоми Харрис.

В украинских кинотеатрах «007: СПЕКТР» появится с 5 ноября.

30 червня 2015,  12:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга половина українського кінороку ще більш багата на гучні прем'єри кінофільмів, багато з яких є довгоочікуваними продовженнями улюблених франшиз. Отже, перед вами друга частина цікавих прем'єр, які пройдуть в українських кінотеатрах з липня по грудень. 

Увага, дати прем'єр можуть бути перенесені.

Липень

«Термінатор: Генезис», реж. Алан Тейлор

2 липня

Постарілий термінатор Т-800, якого знову зіграє Арнольд Шварценеггер, знову повинен рятувати Сару Коннор, об'єднавшись в цей раз Кайлом Різом, посланним з майбутнього її сином Джоном.

«Посіпаки», реж. Кайл Балда П'єр Соффін

9 липня

Одні з наймиліших істот, які тільки можуть служити лиходіям, нарешті, отримали свій сольний повнометражний фільм! Вони потрапляють на службу до найзлішої лиходійці свого часу Скарлетт Оверкілл і будуть то допомагати їй, то якось заважати у здійсненні її підступних планів.

Читати далі...
4 грудня 2014,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього ранку в «Pinewood Studios» зібралася команда нового фільму про Джеймса Бонда і оголосила його офіційну назву, нових членів каста і деякі деталі, що стосуються майбутнього проекту.

Отже, «Бонд 24» перетворився на «Спектр» («Spectre»). До своїх ролей у цьому фільмі повернуться Деніел Крейг (Джеймс Бонд), Бен Уішоу (Кью), Рейф Файнс (М), Рорі Кіннер (Білл Таннер) і Наомі Харріс (Маніпенні).

Нових персонажів зіграють Ендрю Скотт (Денбі), Дейв Батіста (містер Хинкс), Моніка Беллуччі (Лючія Скаррі), Леа Сейду (Маделин Суонн) і Крістоф Вальц (Оберхаузер).

Офіційний синопсис фільму:

Зашифроване послання з минулого Бонда відправляє його розкрити діяльність зловісної організації. У той час, як М бореться з політичними силами, щоб зберегти секрутную службу, Бонд шар за шаром виявляє обман і виявляє жахливу правду, що ховається за СПЕКТРом.

Організація СПЕКТР або Спеціальне Представництво Контррозвідки, Тероризму, Помсти і Здирництва (SPECTRE / Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion) вже з'являлася в романі Яна Флемінга «Кульова блискавка» і кінофільмі «Доктор Ноу», де роль Бонда зіграв Шон Коннері.

У режисерському кріслі залишається Сем Мендес, який знімав попередній фільм про Бонда «Скайфол».

Зйомки проходитимуть у Лондоні, Римі, Мехіко, Танжері (Марокко), Зельдені (Австрія), Обертілліахе (Австрія) і Альтаусзее (Австрія). А новою машиною агента 007 стане Aston Martin DB10.

Реліз «Спектра» в Україні та Росії відбудеться 29 жовтня 2015 року.