Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фільмографія Десмонд Чайм

Фільмографія: Актор, Оператор, Сценарист, Продюсер
Сокіл і Зимовий солдат (2021)
The Falcon and the Winter Soldier
Dovich
Ріф-брейк (2019)
Reef Break
Wyatt Cole
Зараз Апокаліпсис (2019)
Now Apocalypse
Jethro
Asian Bachelorette 2 (2018)
Aden
Molotov Cocktail (2016)
Handy Man
We, the Band (2015)
Man With Whip
Better Man (2013)
Hong
3010 Children of the Revenant (2012)
Isaac
Морська поліція: Лос-Анджелес (2009)
NCIS: Los Angeles
Edward Lee
Пісні рідному дому (2007)
The Home Song Stories
Cinema-goer, немає в титрах
Сусіди (1985)
Neighbours
Jack Dutton
Empty by Design ()
Chance
The Chronicles of Anatta: Mark of Existence ()
Prince Csaba