Новини, в яких згадується Патрік Джей Адамс

1 вересня 2020,  18:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Форс-мажорів» Патрік Джей Адамс, зірка «Школи виживання» Джеймс Лефферті та зірка «Якось у казці» Колін О'Донохью стають астронавтами NASA в трейлері історичного серіалу «Хлопці що треба».

Читати далі...
14 червня 2018,  23:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер 8 сезону юридичної драми «Форс-мажори», який був представлений на цьому тижні, розкриває, що його прем'єра відбудеться 18 липня.

Майк (Патрік Джей Адамс) і Рейчел (Меган Маркл) вирушили керувати своєю власною фірмою в Сіетлі, але гра ніколи не зупиняється, тому Харві (Гебріел Махт), Донна (Сара Рафферті), Луїс (Рік Хоффман) та Роберт (Венделл Пірс) готуються до наступного раунду. Разом з ними в нових серіях повертається Катріна (Аманда Шулл).

Також в трейлері можна побачити зірку «Анатомії Грей» Кетрін Хайгл, яка зіграє нового амбітного юриста Саманту Вілер.

7 березня 2018,  21:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я хотів одружитися з тобою з першої секунди нашої зустрічі.»

Новий промо-ролик 7 сезону популярної юридичної драми «Форс-мажори» присвячений відносинам Майка (Патрік Джей Адамс) та Рейчел (Меган Маркл) і каже, що скоро нам потрібно буде з ними попрощатися.

Разом з промо був представлений синопсис 11 серії 7 сезону, в якій Харві (Гебріел Махт) та Луїс (Рік Хоффман) борються за те, щоб захистити майбутнє фірми від її минулого; Алекс (Дьюлі Гілл) переживає, що інстинкти Майка створюють ризик для відносин з клієнтом; а Донна (Сара Рафферті) й Харві розбираються з наслідками свого поцілунку.

7 сезон стане фінальним для Адамса, Маркл та Джини Торрес. «Форс-мажори» повертаються 28 березня.