Том ЧоиTom Choi

50%
0
50%
0

Фільмографія

Червоне повідомлення (2021) ... Mongolian Captain
Гарний хлопчик (2018) ... Lecturer
Правда або дія (2018) ... Officer Han Chang
Closure (2018) ... Hugo
Геошторм (2017) ... Lee - Chinese Representative
Безсоромна мандрівка (2017) ... Colonel
Останній кандидат (2016) ... Chairman Kim
Bizaardvark (2016) ... Dr. Wong
April's Way (2016) ... Sung-Min
Lone Hunter (2015) ... Lee

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...
*}