Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Андрей Молодых

50%
0
50%
0

Фільмографія

Російське кратке. Випуск 4 (2019) ... сценарист ((«Акватлон»))
Російське короткий. Кіноальманах «Один» (2018) ... сценарист (короткометражка «Акватлон»)
Як я скинув шкіру (2017) ... сценарист
Перемир'я (2016) ... монтажер
Москвичка (2014) ... сценарист
Червоні води (2014) ... режисер
Разом назавжди (2012) ... продюсер, сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...