Оновлення, в яких згадується Міша Коллінз

10 листопада 2017,  21:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дін (Дженсен Еклс) шалено радий темі нового розслідування в 6 серії 13 сезону серіалу «Надприродне».

Кастіель (Міша Коллінз) возз'єднується з Джеком (Олександр Келверт), а після вони разом з Семом (Джаред Падалекі) та Діном їдуть в спляче західне містечко, щоб розкрити вбивство, що там трапилося. Дін отримує шанс пограти в ковбоїв, яких любить з дитинства, коли стикається віч-на-віч з відомим бандитом-стрільцем.

Серія «Tombstone» («Надгробна плита») вийде 17 листопада за українським часом.

3 листопада 2017,  19:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Брати Вінчестери знову прикидаються агентами ФБР в промо-ролику 5 серії 13 сезону серіалу «Надприродне».

Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) вирішують на цей раз попрацювати над справою тільки вдвох. Поки вони намагаються розібратися з ситуацією, що включає в себе привида божевільного лікаря, то отримують допомогу, звідки не чекали; а Кастіель (Міша Коллінз) нарешті знаходить спосіб повернутися до Вінчестерів.

Серія «Advanced Thanatology» («Вища танатологія») вийде на екрани 10 листопада за українським часом.

27 жовтня 2017,  17:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дін (Дженсен Еклс), Сем (Джаред Падалекі) і Джек (Олександр Келверт) об'єднуються, щоб розкрити причину страшних смертей в новій серії 13 сезону серіалу «Надприродне». Несподівано кілька пацієнтів психолога Мії Валленс (Рукія Бернард), яка допомагала їм впоратися з особистим горем, вмирають при загадкових остоятельствах, і в ході розслідування трійця буде змушена зіткнутися з особистим непережитим горем. Тим часом, Кастіель (Міша Коллінз) намагається знайти вихід з іншого світу.

Серія «The Big Empty» («Велика порожнеча») вийде на екрани 3 листопада за українським часом.