Оновлення, в яких згадується Майкл Шин

16 серпня 2017,  16:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ніколи не пізно почати все з початку, вирішує володарка премії «Оскар» Різ Візерспун в мелодрамі «Знову вдома». Її героїня нещодавно розлучилася з чоловіком і оселилася з двома дітьми в Лос-Анджелесі. Але раптом її життя знову кардинально змінюється, коли жінка вирішує пустити в будинок трьох молодих постояльців, з одним з яких у неї починається роман.

Компанію Візерспун в цій історії складають Майкл Шин, Нат Вулф, Лейк Белл та Піко Олександр. Повноцінний трейлер дивіться тут. У кіно з 7 вересня.

2 серпня 2017,  16:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер комедії «Знову вдома» з Різ Візерспун у головній ролі. Володарка «Оскара» втілює тут матір-одиначку з двома дітьми, яка після розлучення починає нове життя в Лос-Анджелесі. Вона вирішує здати кімнати в своєму будинку трьом молодим і харизматичним чоловікам, які незабаром стають частиною її дивної родини.

Українська прем'єра кінокартини, де також зіграли Майкл Шин, Нат Вулф і Лейк Белл, відбудеться 7 вересня.

26 липня 2017,  18:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Еммі» Бен Стіллер знявся в драматичній комедії «Статус Бреда», в якій його герой везе свого сина (Остін Абрамс) поступати в Гарвард. По дорозі він зустрічає давніх шкільних друзів в особі Майкла Шина, Люка Вілсона і Джемейна Клемента, в порівнянні з якими починає відчувати себе невдахою, але потім розуміє, що його найголовнішим досягненням є талановитий син.

Режисером і сценаристом кінокартини виступає Майк Вайт, який написав «Школу року».

16 червня 2017,  20:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер мелодраматичної комедії «Знову вдома» з Різ Візерспун в ролі розлученої матері двох дітей, яка пускає до себе пожити трьох молодих хлопців, не виглядає таким дивним, як попередній. Виявляється, що спати вона буде тільки з одним з них, якого грає Піко Олександр, а з рештою у неї складуться дружні стосунки. Поки цю ідилію не порушить її колишній чоловік Майкл Шин.

Режисером і сценаристом кінокартини виступає Холлі Мейерс-Шайер, а продюсером — її мати Ненсі Мейерс, режисер таких відомих комедій, як «Чого хочуть жінки» та «Відпустка за обміном».

13 травня 2017,  18:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нещодавно Різ Візерспун зіграла в міні-серіалі «Велика маленька брехня», який продюсувала разом з Ніколь Кідман, і цей серіал отримав позитивні відгуки у глядачів та критиків. Як раптом виходить трейлер її нової мелодрами «Знову вдома», де вона грає розведену 40-річну матір з двома дітьми, яка запрошує пожити до себе трьох 20-річних хлопців, з якими у неї одночасно зав'язуються романтичні стосунки.

Колишнього чоловіка головної героїні в цьому дивному фільмі втілює Майкл Шин, а одного з хлопців — Нат Вулф.

12 квітня 2017,  16:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У драматичному трилері «Стратегія Оппенгеймера» Річард Гір втілює незначного, але оптимістичного службовця Нормана Оппенгеймера, який заводить дружбу з молодим політиком. І коли три роки по тому цей політик стає впливовим світовими лідером, життя Нормана змінюється в кращий і одночасно гірший бік.

Компанію Гіру тут склали Майкл Шин, Ден Стівенс, Стів Бушемі та Шарлотта Генсбур.

15 грудня 2016,  15:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви теж з нетерпінням рахуєте дні до виходу в український прокат наукової фантастики «Пробудження» («Пасажири»), де Дженніфер Лоуренс та Кріс Претт втілюють прокинувшихся на 90 років раніше пасажирів космічного корабля, в чиїх системах стався збій? Тоді ось вам другий український ТБ-ролик, де також присутній робот у втіленні Майкла Шина.

Нещодавно Лоуренс відвідала шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі», де помстилася Претту за те, що він обрізав її з фотографій, зроблених під час прес-туру «Пробудження».

9 листопада 2016,  22:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому ТВ-ролику «Пробудження» («Пасажири») Джим у втіленні Кріса Претта прокидається від гіперсну на 90 років раніше і подає сигнал SOS, сподіваючись, що хтось прийде на допомогу. Але слідом за ним зі стану гіперсну виходить Аврора у виконанні Дженніфер Лоуренс, і удвох вони повинні розгадати, що на їхньому кораблі пішло не так, інакше не виживе ніхто. Як бонус тут також присутня пара нових секунд з роботом Майкла Шина.

Перший і ще більш напружений ТВ-ролик цієї пригодницької фантастики дивимося тут.

20 вересня 2016,  17:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому трейлері мелодраматичної наукової фантастики «Пасажири», знятої оскарівським номінантом Мортеном Тільдумом, Дженніфер Лоуренс і Кріс Претт виявляються єдиними людьми на космічному кораблі, що прямує на далеку планету, які прокинулися на 90 років раніше його прибуття. Намагаючись знайти вихід з цієї складної ситуації, вони поступово закохуються одне в одного.

Тут також з'являється Майкл Шин, який втілює робота.

30 березня 2016,  12:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Disney представив нові персональні постери до головних героїв «Аліси в Задзеркаллі», які складаються в одну загальну картину Країни чудес.

Читати далі...