Новини кастінгу, в яких згадується Чарлі Ганнем

5 лютого 2015,  11:56 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Замість Бенедикта Камбербетча, який повинен був виконати роль легендарного британського дослідника, на пошуки «Загубленого міста Z» відправиться Чарлі Ханнем, зірка серіалу «Сини анархії» і блокбастера «Тихоокеанський рубіж».

Камбербетч був змушений вибути з проекту, оскільки буде зайнятий зйомками в марвеловському «Доктору Стрэнджу», де виконує головну роль.

Фільм «Загублене місто Z» буде засновано на бестселері Девіда Гранна. "Загублене місто Z", про яке розповідає документальний роман письменника, отримав свою назву від легендарного британського дослідника Персі Фосетта, зниклого в 1925 році разом з сином в амазонських джунглях Бразилії, коли вони розшукували древнє загублене місто. 

Багато дослідників протягом довгих років шукали сліди Фосетта і саме місто, і близько сотні з них зникло під час цих пошуків. Гранн сам вирушив у подорож до річці Амазонці, де виявив нові відомості про загибель дослідника і можливість того, що містичне місто Z справді існувало під його ногами.

Компанію Ханнему складуть Сієнна Міллер і Роберт Паттінсон. Режисером і сценаристом проекту став Джеймс Грей, який зняв «Фатальну пристрасть».

В кінці року Ханнема можна буде побачити в головній ролі в містичному трилері «Багряний пік». Зараз він знімається в «Королі Артурі» Гая Річі, а також повинен повернутися в сіквелі «Тихоокеанського рубіжу» - «Тихоокеанський рубіж 2».