Шон УолтманSean Waltman

Шон Уолтман / Sean Waltman
Народився 13 липня 1972
Зріст: 185 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

The Best of WWE: Best of Clash of Champions (2020) ... Syxx
Death Rider in the House of Vampires (2020) ... Bar Patron
Verotika (2019) ... Counter Person (segment 'Change of Face')
Holy Grail: The Search for WWE's Most Infamous Lost Match (2019) ... X-Pac
WWE Рестлманія 35 (2019) ... X-Pac
WWE Hall of Fame (2019) ... X-Pac
NXT Переворот: Військові ігри 2 (2018) ... X-Pac
Chikara: King of Trios 2016 Night III (2016) ... X-Pac- DeGeneration X
NXT TakeOver: Dallas (2016) ... X-Pac
NXT TakeOver: Brooklyn (2015) ... X-Pac

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...