Новини фільмів, в яких згадується Ванесса Гадженс

13 листопада 2020,  00:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний постер романтичної комедії Майка Рола «На місці принцеси 2», яка незабаром вийде на Netflix, показує, як сильно відрізняються її три центральні героїні у втіленні однієї Ванесси Гадженс.

Читати далі...
9 листопада 2020,  20:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix щойно представила в мережі офіційний трейлер продовження хітової святкової мелодрами «На місці принцеси» («Обмін принцес»), в якій Ванесса Гадженс зіграє вже не дві, а цілих три головних героїні!

Читати далі...
11 листопада 2019,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери комедійного екшена «Погані хлопці назавжди», діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» і пригодницької кінострічки «Аеронавти», а також дебютні трейлери науково-фантастичного горора «Людина-невидимка» і нового піксарівського мультфільму «Душа».

Читати далі...
7 листопада 2019,  17:47 | Новини фільмів

Після святкового фільму «Обмін принцес» Ванессі Гадженс так сподобалося зніматися у різдвяних романтичних комедіях, що в цьому році вона вирішила це повторити, зігравши головну роль в кінокартині «The Knight Before Christmas».

Різдвяний фільм «The Knight Before Christmas» («Лицар перед Різдвом») розповість про сучасну дівчину Брук (Гадженс), яка є розумною і доброю вчителькою природознавства у школі, але вже давно розчарувалася в коханні. Одного разу вона зустрічає середньовічного лицаря сера Коула (Джош Вайтхаус), якого в наш час відправляє зла чаклунка, і поки Брук допомагає лицарю пізнати наш світ, у них з'являються романтичні почуття одне до одного.

Прем'єра нової мелодрами від режисера Моніки Мітчелл, яка зняла фільми «Королівський Новий рік», «Різдвяна радість» та «Різдвяний контракт», на стримінговому сервісі Netflix відбудеться 21 листопада.

5 листопада 2019,  19:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка трилогії «Класний мюзикл» Ванесса Гадженс знову зіграє кілька ролей у продовженні своєї популярної романтичної комедії «Обмін принцес».

Читати далі...
5 листопада 2019,  18:28 | Новини фільмів

Бандити відкривають полювання на Вілла Сміта, і Мартін Лоуренс поспішає йому на допомогу у другому дубльованому трейлері комедійного бойовика «Погані хлопці назавжди».

Читати далі...
4 вересня 2019,  19:44 | Новини фільмів

Вілл Сміт щойно поділився зі світом дебютним трейлером комедійного бойовика «Погані хлопці назавжди», де він знову буде шаленіти і ловити злочинців разом з Мартіном Лоуренсом.

В довгоочікуваному продовженні фільмів «Погані хлопці» та «Погані хлопці 2», яке зняли режисери Аділь Ель Арбі та Білал Фалла, Сміт та Лоуренс повертаються на великі екрани в образах безстрашних і безрозсудних напарників Майка Лоурі і Маркуса Бернетта. Маркус збирається на пенсію, тому вони з Майком вирішують взятися за останню справу, яка незабаром виходить з-під їхнього контролю.

У кінотеатри України екшен «Погані хлопці 3», де молоду команду копів зіграють актори Ванесса Енн Гадженс, Александр Людвіг, Чарльз Мелтон і Паола Нуньєс, увірветься 23 січня 2020 року.

26 квітня 2019,  20:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У комедійному екшені «Погані хлопці назавжди» з'явиться команда молодих поліцейських, яких втілять зірка фільму «Почни спочатку» Ванесса Гадженс та зірка серіалу «Вікінги» Александр Людвіг.

Читати далі...
2 лютого 2019,  00:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопес і Ванесса Гадженс змагаються у веслуванні в новому ТБ-ролику романтичної комедії «Почни спочатку», яка вже тиждень йде в кінотеатрах України.

Події фільму Пітера Сігала розгортаються в Нью-Йорку, де в небагатому районі живе 40-річна Мая (Лопес). Вона працює в місцевому магазині роздрібних товарів і щосили старається заради підвищення, але його їй не дають з тієї причини, що у неї немає вищої освіти. Мая звільняється і за допомогою дуже прикрашеного резюме отримує роботу у великій косметичній компанії на Мангеттені, де її вороже зустрічає дочка директора Зої (Гадженс), і ці дві героїні починають змагатися. Як, наприклад, в даномуТБ-ролику, де вони обидві керують своєю командою з веслування, ось тільки Мая насправді не вчилася в Гарварді і не отримувала медалі за цей вид спорту, тому їхнє змагання закінчується... аварією.

Читайте нашу рецензію на комедію «Почни спочатку», де компанію Лопес і Гадженс склали Майло Вентімілья і Леа Реміні.

26 січня 2019,  01:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь української прем'єри романтичної комедії «Почни спочатку» з Дженніфер Лопес у головній ролі представляємо цікавий фрагмент з її героїнею, яка відправляється в нове життя.

У фільмі «Почни спочатку» Лопес втілює 40-річну Маю, яка змогла значно підвищити продажі у своєму магазині, але не отримує там керівну посаду, оскільки у неї немає університетського диплома. Вона кидає цю безперспективну роботу і відправляється підкорювати Мангеттен, де їй завдяки фіктивному резюме пропонують значущу посаду в провідній косметичній компанії. Так Мая отримує шанс довести всім, що вулична кмітливість теж чогось варта.

Читайте нашу рецензію на комедію «Почни спочатку», де разом з Лопес зіграли Ванесса Гадженс, Майло Вентімілья та Леа Реміні.

17 січня 2019,  16:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В честь 20-річного ювілею відомого бродвейського мюзиклу «Богема» телеканал Fox готує свою живу версію «Богема: Наживо» за участю зірки трилогії «Класний мюзикл» Ванесси Гадженс.

«Богема» розповідає історію восьми молодих жителів Нью-Йорка, які ведуть по-своєму богемний спосіб життя і є маргіналами в суспільстві. Разом вони закохуються, протистоять дискримінації та борються з такими гострими проблемами, як бідність, СНІД, наркотики, гомофобія і самотність.

Мюзикл «Богема: Наживо», режисером якого виступає володар 3 премій «Еммі» Алекс Радзінскі Бріолін: Наживо», «Лак для волосся: Наживо»), покажуть на американському телебаченні 27 січня.

7 січня 2019,  21:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився офіційним трейлером кримінального бойовика з елементами драми «Полярний», головну роль у якому виконує зірка серіалу «Ганнібал» Мадс Міккельсен.

Читати далі...
28 грудня 2018,  04:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка трилогії «Класний мюзикл» Ванесса Хадженс виконує знамениту пісню «Seasons of Love» у тизері нової адаптації відомого бродвейського мюзиклу «Богема».

Мюзикл «Богема: Наживо» стане новою постановкою від телеканалу FOX, яку транслюватимуть наживо. Вона розповість про вісім молодих жителів Нью-Йорка, які борються з різними проблемами, включаючи бідність, СНІД, наркотики, гомофобію та самотність.

Хадженс виконує тут роль бісексуалки Морін Джонсон, яка зустрічається з Джоанною Джефферсон (зірка драми «Наркотик» Кірсі Клемонс).

Прем'єра мюзиклу «Богема: Наживо» відбудеться 27 січня .

12 листопада 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезійної картини «Мауглі», мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Людина-павук: Навколо всесвіту», а також другий ТБ-ролик спортивної драми «Крід 2», який показує драматичне возз'єднання Роккі і Івана Драго.

Читати далі...
8 листопада 2018,  01:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Класного мюзиклу» Ванесса Гадженс грає близнят з різних верств суспільства в офіційному трейлері святкової романтичної комедії «The Princess Switch».

«The Princess Switch» («Обмін принцес») розповість незвичайну історію, яка трапилася з чиказьким пекарем Стейсі, коли вона вирушила на королівський конкурс кондитерів. Прибувши до Белгравії, Стейсі випадково зіштовхується з леді Маргарет, яка незабаром вийде заміж за принца і стане принцесою. І завдяки казковій випадковості леді Маргарет як дві краплі води схожа на Стейсі. Майбутня принцеса пропонує американці помінятися місцями на кілька днів, щоб вона могла пізнати справжнє життя, але в результаті обидві дівчини закохуються в хлопців не зі свого кола і повинні зробити складний вибір повернутися до колишнього життя або завжди грати чужу роль.

Подивитися фільм Майка Рола на сервісі Netflix ви зможете з 16 листопада.