Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Шери ФоксонSheree Folkson

50%
0
50%
0

Фільмографія

Бріджертони (2020) ... режисер
Страшні казки: Місто янголів (2020) ... режисер
Інше життя (2019) ... режисер
Священна брехня (2018) ... режисер
Британія (2017) ... режисер
Кігті (2017) ... режисер
Типу моя дружина (2017) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
Скандальна леді В (2015) ... режисер
Нереально (2015) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...