Новини фільмів, в яких згадується Тім Хілл

22 вересня 2020,  14:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У четвер, 24 вересня, в кінотеатри України увірветься сімейна комедія «Війна з дідусем», головну роль в якій виконує легендарний американський актор і лауреат премії «Оскар» Роберт Де Ніро.

Читати далі...
14 серпня 2020,  11:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після своєї жорстокої і драматичної ролі у фільмі Мартіна Скорсезе «Ірландець» Роберт Де Ніро вирішив повеселитися, знявшись у комедії «Війна з дідусем».

Читати далі...
29 січня 2020,  20:47 | Новини фільмів

Кінокомпанія Paramount Pictures опублікувала в Інтернеті ТБ-ролик свого очікуваного мультфільму «Губка Боб: Втеча Губки» з Супербоула, який обіцяє шалені пригоди Губки Боба, Патріка та їхніх друзів.

У новій повнометражній пригоді Губки Боба від режисера Тіма Гілла в затишному підводному містечку Бікіні Ботом відбувається жахлива подія — безслідно зникає улюбленець Губки равлик Гері! Губка Боб та Патрік відправляються в веселу рятувальну місію, в ході якої вони зустрінуть Снупа Дога, Кіану Рівза, роботів та чурос, переживуть флешбеки і різні випробування, будуть ганяти на найшвидших машинах і потраплять в таємниче загублене місто на дні океану.

Дивіться також український трейлер мультфільму «Губка Боб: Втеча Губки». Його українська прем'єра відбудеться на початку літа, 4 червня.