Гарі КоулменGary Coleman

Гарі Коулмен / Gary Coleman
Народився 8 лютого 1968; Іллінойс, США
Пішов з життя 28 травня 2010; Прово, Юта, США
Зріст: 142 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Гарі Коулмена

Midgets Vs. Mascots (2009) ... Gary
Американська казка (2008) ... Bacon Stains Malone
Великий Бак Ховард (2008) ... Gary Coleman
Занадто багато Різдва (2007) ... Pizza Guy
Церковний баскетбол (2006) ... Charles Higgins
Відео долі (2005) ... Elf
Робоцип (2005) ... Arnold Jackson
Save Virgil (2004) ... Gary Coleman / The Devil
Дрейк та Джош (2004) ... Gary Coleman
Різдвяна пісня (2003) ... Ghost of Christmas Past

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Гарі Коулмена. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Гарі Коулмена

Написати коментар...
Написати коментар...