Елізабет ФранцElizabeth Franz

Елізабет Франц / Elizabeth Franz
Народилася 18 червня 1941
50%
0
50%
0

Фільмографія

Відведи мене до річки (2015) ... Evelyn
Батьківщина (2011) ... Isabel Samler
The Reader (2005) ... Sissel
Анатомія Грей (2005) ... Emma Carroll
Різдво з невдахами (2004) ... Bev Scheel
Loopy (2004) ... Doris Highsmith
Детектив Раш (2003) ... Evelyn Shelby
Несподівана любов (2003) ... Dorothy
Дівчата у великому місті (2001) ... Josephine McCormack
Дівчата Гілмор (2000) ... Mia
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...
*}