Новини фільмів, в яких згадується Коммон

26 березня 2024,  17:21 | Новини фільмів

Наступним проєктом зірки культової франшизи «Аватар» Сема Вортінгтона стане науково-фантастичний екшен «Останній подих» з Мілою Йовович і Дженніфер Гадсон.

Читати далі...
30 липня 2020,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн б'ється з Коліном Фарреллом і цілим загоном спецназу в новому українському трейлері бойовика «Агент Єва», який вийде на екрани через 2 тижні.

Читати далі...
27 липня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Уже наступного місяця актриса Джессіка Честейн повернеться на великі екрани в своєму новому екшен-трилері «Агент Єва», українська прем'єра якого переїхала з 6 серпня на 13 серпня.

Читати далі...
26 червня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер шпигунського екшен-трилера «Агент Єва», в якому номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн втілює смертоносну найману вбивцю.

Читати далі...
24 червня 2020,  16:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пару годин тому вийшов офіційний трейлер екшен-трилера «Агент Єва», в якому знялися Джессіка Честейн, Колін Фаррелл і Джон Малкович.

Читати далі...
17 липня 2019,  13:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. поділилася вчора фінальним трейлером своєї кримінальної драми «Королеви криміналу», акторський склад якої очолює номінантка на премію «Оскар» Мелісса МакКарті.

Фільм режисера Андреї Берлофф, на чиєму рахунку є 1 номінація на «Оскар», покаже глядачеві кримінальну частину Мангеттена під назвою Пекельна кухня, де в 1970-х всім правила ірландська мафія. Коли їхніх чоловіків відправляють за ґрати, три домогосподарки Пекельної кухні Кеті (Мелісса МакКарті), Клер (Елізабет Мосс) та Рубі (Тіффані Геддіш) вирішують самі стати на чолі злочинного району.

В кінотеатри України екшен-драма «Королеви криміналу», де також знялися Донал Глісон, Джеремі Бобб, Коммон та Марго Мартіндейл, прибуде 8 серпня.

11 листопада 2018,  16:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Секс у великому місті» Сара Джессіка Паркер виконує роль смертельно хворої співачки в офіційному трейлері музичної драми «Кращий день мого життя».

Зірка нью-йоркської джазової сцени Вів'єн готується відсвяткувати 25-річний ювілей своєї творчості, але один візит до лікаря, який повідомляє їй смертельний діагноз, змушує артистку переглянути все своє життя. Вона розуміє, що присвятила себе сцені і віддалилася від дочки та своїх близьких, і вирішує це виправити за той короткий час, що їй залишився.

Компанію Паркер у цій драмі складають лауреатка премії «Оскар» Рене Зеллвегер, номінант на премію «Золотий глобус» Саймон Бейкер, лауреатка премії «Золотий глобус» Жаклін Біссет, лауреат премії «Оскар» Коммон та зірка серіалу «Чикаго у вогні» Тейлор Кінні.

Прем'єра фільму Фаб'єна Константа в Інтернеті відбулася 9 листопада.

18 вересня 2018,  14:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Lionsgate опублікувала фінальний трейлер свого нового бойовика «Хантер-кіллер», де Джерард Батлер керує підводним човном і попереджує Третю світову війну.

Глибоко в водах Арктичного океану капітан американського підводного човна Джо Гласс (Батлер) шукає субмарину США, яка посилає сигнал лиха, і по ходу справи стає свідком таємного перевороту в російському уряді, який загрожує знищити світовий порядок. Гласс об'єднується з елітним загоном морських котиків, щоб визволити з полону російського президента, непоміченими пробратися крізь ворожі води і зупинити Третю світову війну.

Дивіться також український трейлер фільму «Хантер-кіллер». В кінотеатри України бойовик Донована Марша, де також зіграли Гері Олдман, Коммон, Лінда Карделліні і Мікаел Нюквіст, прибуде 25 жовтня.

30 липня 2018,  15:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційні українські трейлери супергеройського екшену «Аквамен», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», не менш очікуваних картин «Скло» і «Аліта: Бойовий ангел», а також тизери нових серіалів за участю Емми Стоун, Джони Гілла і Джулії Робертс.

Читати далі...
27 липня 2018,  18:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джерард Батлер рятує російського президента на своїй субмарині в офіційному трейлері екшен-трилера «Мисливець-вбивця».

Читати далі...
2 липня 2018,  19:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер режисерського дебюту Джуді Грір «Подія монументального масштабу» із зірковим кастом.

Комедія для дорослих розповість про те, як в батьківський день в шкільній учительській виявляють труп, і адміністрація школи відчайдушно намагається приховати цю подію, щоб про неї не дізналися ні діти, ні їхні батьки. У фільмі зіграли Еллісон Дженні, Дженніфер Гарнер, Бредлі Вітфорд, Коммон, Сторм Рейд, Роб Ріггл, Джон Чо та Кеті Голмс.

В кінці трейлера в камео з'являється веселий Кіану Рівз.

В американський прокат «Подія монументального масштабу» вийде в серпні.

2 липня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик прийдешнього супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», нові українські трейлери фільмів «Хижак» і «Море спокуси», а також свіжі трейлери картин «Будинок з годинником у стінах», «Праведник 2» і «22 милі», які вийдуть в український прокат влітку і восени.

Читати далі...
26 червня 2018,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Голодних ігор» Амандла Стенберг виступає проти жорстокості поліції в офіційному трейлері драматичної картини «Ненависть, яку ви породжуєте».

Ґрунтуючись на визнаному романі-бестселері афроамериканської письменниці Енджі Томас, «Ненависть, яку ви породжуєте» розповідає історію дівчини-підлітка Старр Картер (Стенберг). Вона постійно намагається знайти баланс між двома світами: бідним, в основному чорним районом, де вона народилася і живе, й багатою, в основному білою школою, де вона вчиться. Все ускладнюється, коли Старр стає свідком того, як поліцейський вбиває її найкращого друга. Тепер, зіткнувшись із тиском з усіх боків громадськості, Старр повинна знайти свій голос і встати на захист того, що правильно.

Світова прем'єра фільму Джорджа Тіллмана мол., де також зіграють Коммон, Ентоні Макі, Реджина Голл, Іса Рей та Кей Джей Апа, відбудеться в жовтні.

10 квітня 2018,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал HBO опублікував перший тизер драми з елементами детективу та трилера «Розповідь» із зіркою серіалу «Велика маленька брехня» Лорою Дерн, на чиєму рахунку є 4 премії «Золотий глобус».

«Розповідь» повідає про особисте розслідування жінки Дженніфер (Дерн), яка знаходить коротке оповідання, написане нею у часи середньої школи, що змушує героїню переглянути свої перші сексуальні відносини й історії, які ми розповідаємо собі, щоб вижити.

Також у фільмі з'являться Елізабет Дебікі, Джейсон РіттерЛаура АлленДжон Херд, Еллен Берстін та Коммон.

Прем'єра нової кінокартини режисера Дженніфер Фокс, яка отримала 100% позитивних рецензій від критиків на сайті Rotten Tomatoes, на каналі HBO відбудеться 26 травня.