ЛудакрісLudacris

Лудакріс / Ludacris
Народився 11 вересня 1977; Шампейн, Іллінойс, США
Зріст: 173 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Лудакріса

Форсаж 9: Нестримна сага (2021) ... Tej
Пси під прикриттям (2018) ... Max
Небезпечний пасажир (2018) ... Eldridge Buultjens
Carrie Underwood Feat. Ludacris: The Champion (2018) ... актор
Ludacris: Vices (2017) ... Ludacris
Форсаж 8 (2017) ... Tej Parker
Jim Henson's Turkey Hollow (2015) ... рассказчик
Furious 7: Talking Fast (2015) ... Self - «Tej»
Fast and Furious: Cast Favorites (2015) ... Self
Форсаж 7 (2015) ... Tej

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Лудакріса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Лудакріса

Написати коментар...
Написати коментар...