Тереза РендлTheresa Randle

Тереза Рендл / Theresa Randle
Народилася 27 грудня 1964
Зріст: 165 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Дерьмовый год (2010) ... Marion
Чернила (2009) ... Nagi
Місія спасіння 2: Точка удару (2006) ... Capt. Amy Jennings
Полювання на Орла (2006) ... Capt. Amy Jennings
Погані хлопці 2 (2003) ... Theresa
Partners and Crime (2003) ... актриса
Закон і порядок. Злочинний намір (2001) ... A.D.A. Patricia Kent
Життя заради любові: Історія Наталі Коул (2000) ... Natalie Cole
Спаун (1997) ... Wanda Blake
Космічний джем (1996) ... Juanita Jordan
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...