Джеймс ШамусJames Schamus

50%
0
50%
0

Фільмографія

Дочка короля (2020) ... сценарист
30/30 Vision: 3 Decades of Strand Releasing (2019) ... режисер
Асистентка (2019) ... продюсер
Під'їзди (2019) ... продюсер
Людина майбутнього (2019) ... продюсер
Адам (2019) ... продюсер
Бенджі (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Відпустка (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Thrilla in Manila (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Бої без правил (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...