Новини, в яких згадується Алісса Мілано

10 червня 2022,  14:31 | Новини зірок

Фібі Галлівелл підтримує Україну! Знаменита американська актриса Алісса Мілано, відома завдяки ролі Фібі у культовому серіалі «Усі жінки – відьми», влаштувала міні-фотосесію у синьо-жовтій футболці, щоб підтримати благодійну кампанію, що допомагає українцям, які постраждали від війни.

Читати далі...
2 березня 2021,  18:57 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Кейлі Куоко, номінована на 78-й церемонії вручення премії «Золотий глобус» за головну роль у серіалі «Бортпровідниця», показала, як правильно святкувати, навіть якщо ви програли.

Читати далі...
12 серпня 2020,  19:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка знаменитого серіалу «Зачаровані» Алісса Мілано поділилася своєю історією про те, як вона пережила тяжку форму COVID-19, і що спочатку тести не показували наявність коронавірусу в її організмі.

Читати далі...
11 червня 2020,  19:20 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Алісса Мілано, відома завдяки ролі доброї відьми Фібі Галлівел в культовому серіалі «Зачаровані», поділилася в соцмережах кадром з однієї з його найкращих серій за участю своєї знаменитої героїні.

Читати далі...
10 травня 2020,  14:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Алісса Мілано, яку ви напевно пам'ятаєте завдяки ролі доброї відьми Фібі Галлівел в серіалі «Зачаровані», поділилася мемом, що порівнює її вбрання для апокаліпсису з вбранням її героїні.

Читати далі...
7 травня 2020,  18:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культового серіалу «Зачаровані» Алісса Мілано показала, як проводить цей довгий карантин, пов'язаний з всесвітньою пандемією коронавірусу, вдома разом зі своїми маленькими дітьми.

Читати далі...
8 грудня 2019,  01:51 | Новини серіалів

Перед довгими канікулами вийшов промо-ролик 9 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», який показує прибуття несподіваного персонажа.

У промо-ролику молодша сестра Меггі (Сара Джеффері) демонструє свої круті бойові навички, нагадуючи нам Фібі (Алісса Мілано) з оригінальних «Зачарованих»; після нам показують шоковану Мейсі (Мадлен Манток), а наприкінці відео Меггі, Мел (Мелоні Діас) і Гаррі (Руперт Еванс) намагаються захиститися від чоловіка, який лізе у вікно, і ним виявляється... батько дівчат. Сестри дуже цьому дивуються, оскільки вважали його мертвим.

Серія з довгою назвою «Guess Who's Coming To SafeSpace Seattle» («Вгадайте хто приїде в безпечне місце Сіетла») вийде на екрани 18 січня за українським часом.

1 жовтня 2019,  16:28 | Новини серіалів

Деббі Раян повертається в образі справжнього кошмару конкурсів краси в офіційному трейлері 2 сезону драматичної комедії з елементами трилера «Ненаситна».

Серіал «Ненаситна» («Insatiable») слідує за незадоволеним своїм життям адвокатом Бобом Армстронгом (Даллас Робертс), який вирішує стати тренером конкурсів краси. Він бере під своє крило залякану і мстиву дівчину-підлітка Петті Бледелл (Деббі Раян), над якою всі знущаються через її повноту. Петті схудла і зовні стала приголомшливою, але всередині перетворилася на монстра, здатного забити своїх кривдників до смерті за допомогою лома, що вона і зробила у фіналі 1 сезону. І тепер її підозрюють у вбивстві, але Боб не дасть посадити свою улюблену підопічну.

Прем'єра 2 сезону «Ненаситної», де також повернеться Алісса Мілано в образі дружини Боба Коралі Армстронг, на Netflix відбудеться 11 жовтня.

3 березня 2019,  17:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь початку зйомок 2 сезону актриса серіалу «Ненаситна» Алісса Мілано поділилася з шанувальниками новими закулісними знімками і розповіла, чому вона любить в ньому зніматися.

Читати далі...
12 вересня 2018,  14:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гейден Крістенсен веде Емму Робертс на фестиваль італійської культури у другому офіційному трейлері романтичної картини «Маленька Італія».

Романтична комедія, яка була натхненна п'єсою Вільяма Шекспіра «Ромео і Джульєтта», розповість про дві ворогуючі сім'ї італійських іммігрантів. У кожної з них є своя піцерія в нью-йоркському кварталі Маленька Італія, і кожна сім'я намагається довести усім, що саме їх піца є найкращою. Конфлікт загострюється, коли молоді представники цих сімей — Лео (Крістенсен) та Ніккі (Робертс) — закохуються одне в одного.

Компанію Крістенсену і Робертс у новому фільмі режисера Дональда Пітрі складуть Алісса Мілано, Денні Айелло, Андреа Мартін, Джейн Сеймур та Гері Басараба. В європейський прокат «Маленька Італія» вийшла в серпні.

13 липня 2018,  21:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емма Робертс та Гейден Крістенсен готують піцу і закохуються в офіційному трейлері романтичної комедії «Маленька Італія».

«Маленька Італія» є сучасною і набагато більш оптимістичною інтерпретацією п'єси Вільяма Шекспіра «Ромео і Джульєтта», де головні герої — молоді закохані Лео та Ніккі — належать до ворогуючих сімей, чиї піцерії постійно змагаються за звання кращої піцерії в американському кварталі Маленька Італія, де живуть італійські іммігранти.

У комедії також зіграють Алісса Мілано, Денні Айелло, Андреа Мартін, Джейн Сеймур та Гері Басараба.

Світова прем'єра нової картини режисера Дональда Пітрі, який прославився завдяки класиці жанру «Міс Конгеніальність» і «Як позбутися хлопця за 10 днів», відбудеться у вересні.

13 липня 2018,  20:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка каналу Disney Деббі Райан виросла і тепер трощить супермаркет в першому тизері драматичного серіалу «Ненаситна», яким поділився Netflix.

Серіал розповість про опального і незадоволеного своїм життям адвоката Боба (Даллас Робертс із «Гарної дружини» і «Ходячих мерців»), який став тренером конкурсів краси. Він береться за підготовку мстивої дівчини-підлітка Петті (Райан), над якою всі знущаються, не підозрюючи, що він збирається випустити в цей світ.

Компанію Райан і Робертсу в цій історії складе зірка серіалу «Всі жінки – відьми» Алісса Мілано.

Прем'єра 1 сезону «Ненаситної» відбудеться в Інтернеті 10 серпня.

18 травня 2018,  18:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голливудская актриса Алисса Милано поделилась новой фотографией со съемок романтической комедии «Маленькая Италия».

Читати далі...
25 липня 2017,  14:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Всі жінки - відьми» Холлі Марі Комбс повідомила, що поки не збирається повертатися на екрани в образі однієї з сестер-відьом.

Читати далі...