Новини, в яких згадується Джеймс Ерл Джонс

4 лютого 2021,  15:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер очікуваної комедії «Поїздка в Америку 2» знайомить нас ближче зі спадкоємцями замундского принца Акіма, в образі якого повертається Едді Мерфі. А також номінант на премію «Оскар» виступив її сценаристом.

Читати далі...
22 грудня 2020,  20:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готуйся, Америка, принц Акім та його вірний слуга Семмі приїхали за новими пригодами! Стримінгова платформа Amazon Prime Video представила сьогодні офіційний трейлер та перший постер очікуваної комедії «Поїздка в Америку 2» з Едді Мерфі у головній ролі.

Читати далі...
27 листопада 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, цієї зими ми не зможемо побачити очікуване продовження знаменитої комедії 80-х «Поїздка в Америку», де актор Едді Мерфі зіграв африканського принца. Її прем'єра не відбудеться 17 грудня, оскільки через пандемію коронавірусу вона була перенесена на березень 2021 року.

Читати далі...
17 серпня 2020,  17:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сиквел знаменитої комедії «Поїздка в Америку», в якому Едді Мерфі повернеться в образі африканського принца, буде показаний в українських кінотеатрах наприкінці цього року. Його прем'єра очікується одночасно з усім світом, 17 грудня.

Читати далі...
20 грудня 2019,  15:16 | Новини серіалів

Комедійне шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» вирішило зробити всім своїм шанувальникам найкращий подарунок на Різдво та Новий рік, запросивши Едді Мерфі для фінального випуску в цьому році.

Читати далі...
20 жовтня 2019,  16:12 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанію Едді Мерфі у сиквелі його відомої комедії «Поїздка до Америки», що вийшла у 1988 році, складуть актори Веслі Снайпс і Леслі Джонс.

Читати далі...
20 липня 2019,  20:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій фрагмент пригодницького фільму для будь-якого віку «Король Лев», який вийшов в український прокат 18 липня, показує маленького Сімбу і його суворого дядька Шрама.

З самого раннього дитинства левеня Сімбу (Джі МакКрері) готували до того, що він повинен стати королем звірів африканської савани, як його батько Муфаса (Джеймс Ерл Джонс). І в даному фрагменті його дядько Шрам (Чіветель Еджіофор) приводить головного героя в спеціальне місце серед скель, де всі леви вчаться ричати. Сімба пробує видати грізний рик, але поки він тільки маленьке левеня, і його рик більше схожий на нявкання.

Квитки на сеанси «Король Лев» ви можете придбати на нашому сайті.

1 липня 2019,  16:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легенда оживає в розширеному українському ТБ-ролику пригодницького фільму Джона Фавро «Король Лев», чия прем'єра відбудеться 18 липня.

Маленькому левеняті Сімбі (Дональд Гловер), сину короля Муфаси (Джеймс Ерл Джонс), доведеться пройти нелегкий шлях, щоб заявити своє право на владу. Найсучасніші технології Disney занурять вас у фантастичний світ африканської савани. Зустріньтеся з її дикими мешканцями, що не менше за людей знають про любов і зраду, дружбу, сміливість і справжню відданість!

Ви вже можете придбати квитки на «Король Лев» на нашому сайті.

23 червня 2019,  23:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

А ви відчуваєте цієї ночі кохання? Студія Disney вирішила зігріти наші серця новим зворушливим ТБ-роликом свого рімейка «Король Лев», в якому можна почути пісню «Can You Feel The Love Tonight?» у виконанні Бейонсе та Дональда Гловера.

«Король Лев» є художньою адаптацією культового мультфільму, який вийшов на екрани в 1994 році і отримав 2 премії «Оскар». Це історія левеняти Сімби (Дональд Гловер), який після смерті батька Муфаси (Джеймс Ерл Джонс), короля всіх звірів в савані, був вигнаний і ріс разом з сурікатом Тімоном (Біллі Айкнер) і бородавочником Пумбою (Сет Роген). Ставши дорослим левом, Сімба зустрічає свою подругу дитинства Налу (Бейонсе), і вона переконує його повернутися додому і пред'явити свої законні права на трон.

Щоб ближче познайомитися з левицею Налою, яка говорить і співає голосом відомої співачки, дивіться третій ТБ-ролик рімейка «Король Лев». У кіно з 18 липня.

4 червня 2019,  17:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Левиця Нала зустрічає дорослого Сімбу в третьому ТБ-ролику художнього рімейку «Король Лев», який зняла студія Disney.

Нове творіння від режисера хітових фільмів «Залізна людина» та «Книга джунглів» Джона Фавро перенесе нас до африканської савани, де на світ з'являється маленьке левеня з великою долею Сімба (Дональд Гловер). Але не всі раді появі на світ майбутнього короля звірів злий лев Шрам (Чіветель Еджіофор), брат батька Сімби короля Муфаси (Джеймс Ерл Джонс), вирішує влаштувати переворот, через що Сімба опиняється у вигнанні. Йдуть роки, і дорослого спадкоємця престолу знаходить його подруга дитинства Нала (Бейонсе) і нагадує йому в даному відео, що він повинен повернутися додому й очолити звірів.

Персональний постери фільму «Король Лев», які представляють улюблених персонажів, ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 18 липня.

3 червня 2019,  22:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сімба готується стати справжнім королем у другому офіційному ТБ-ролику пригодницького фільму Джона Фавро «Король Лев».

Рімейк мультфільму «Король Лев» відправить глядачів різного віку до африканської савани, де народжується новий король. Левеня Сімба (Дональд Гловер) ідеалізує свого батька короля Муфасу (Джеймс Ерл Джонс) і серйозно ставиться до своєї королівської долі. Але не всі в королівстві звірів раді появі Сімби на світ брат Муфаси Шрам (Чіветель Еджіофор) будує плани, як скинути короля і зайняти його місце. Сімба опиняється у вигнанні і за допомогою нових друзів Тимона (Біллі Айкнер) та Пумби (Сет Роген) і давньої подруги Нали (Бейонсе) повинен стати дорослим левом і повернутися додому, щоб зайняти трон в царстві звірів.

Дивіться також український трейлер фільму «Король Лев». У кіно з 18 липня.

26 лютого 2019,  01:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час однієї з рекламних пауз 91-ї церемонії нагородження премії «Оскар», яка відбулася 24 лютого, студія Disney показала розширений ТБ-ролик одного з своїх майбутніх рімейків «Король Лев».

Читати далі...
5 грудня 2017,  02:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь старту промо-туру фільму «Зоряні війни: Останні джедаї» Джиммі Кіммел вирішив присвятити цій мегапопулярной франшизі одну веселу рубрику свого шоу під назвою «Непотрібна цензура».

У ній деякі слова в репліках Хана Соло (Гаррісон Форд), Люка Скайуокера (Марк Хемілл), Обі Вана (Алек Гіннесс), Йоди (Френк Оз) і Дарта Вейдера (Джеймс Ерл Джонс) з класичних та Фінна (Джон Бойега) з Рей (Дейзі Рідлі) з нових «Зоряних воєн» були замінені на звук «пі», який начебто перекриває нецензурний вислів. Цензура не обійшла стороною і невинних дроїдів C-3PO (Ентоні Деніелс), R2-D2 (Кенні Бейкер) та K-2SO (Алан Тьюдік) з торішнього спін-оффу; а джедайського мечі під час драматичного поєдинку Люка і його батька були замальовані квадратиками, що зробило їх зброю схожою на... загалом, дивіться самі.

Українська прем'єра восьмого епізоду «Зоряні війни: Останні джедаї» відбудеться 14 грудня.