Новини, в яких згадується Люсі Л’ю

21 березня 2023,  19:27 | Новини фільмів

У своїй другій пригоді «Шазам! Лють богів» супергерой Шазам зіштовхнеться з трьома могутніми богинями, яких втілюють Гелен Міррен, Люсі Лью та Рейчел Зеглер.

Читати далі...
17 березня 2023,  20:23 | Новини серіалів

Платформа Disney+ представила тизер-трейлер свого майбутнього серіалу «Американець китайського походження», в якому зіграють зірки оскароносного фільму «Все завжди і водночас» Мішель Йєо та Ке Хью Кван.

Читати далі...
20 лютого 2023,  20:21 | Новини фільмів

У своїй другій сольній пригоді під назвою «Шазам! Лють богів» Біллі Бетсон, також відомий як Шазам, зіштовхнеться не тільки з розлюченими богинями, а й з драконом.

Читати далі...
1 лютого 2023,  01:46 | Новини фільмів

Представляємо дубльований другий трейлер супергеройської комедії режисера Девіда Ф. Сандберга «Шазам! Лють богів», де в головній ролі повертається актор Закарі Лівай.

Читати далі...
27 січня 2023,  01:07 | Новини фільмів

Другий трейлер супергеройського екшену «Шазам! Лють богів», заснованого на коміксах DC, показує могутню богиню у втіленні зірки «Ангелів Чарлі» Люсі Лью у всій її красі та небезпечності. А також верхи на драконі.

Читати далі...
8 листопада 2022,  11:34 | Новини фільмів

Зірка супергеройського блокбастера «Чорний Адам» Двейн Джонсон поділився у соцмережах першими фотографіями зі зйомок свого наступного фільму «Red One», де компанію йому складе Кріс Еванс, він же Капітан Америка.

Читати далі...
23 вересня 2022,  19:12 | Новини фільмів

Студія Walt Disney Animation представила офіційний трейлер своєї наступної анімаційної пригоди, що отримала назву «Незвичайний світ». І ви вже можете подивитися його з українським дубляжем, який підтверджує, що цей мультфільм незабаром вийде в український прокат.

Читати далі...
23 липня 2022,  21:29 | Новини фільмів

Закарі Лівай збирає свою власну супергеройську команду у першому офіційному трейлері супергеройського екшену від DC «Шазам! 2» (також відомого як «Шазам: Лють богів»), який щойно представили на Comic-Con.

Читати далі...
19 червня 2020,  21:20 | Статті

Згадуємо 5 найпопулярніших головних героїв, які підкорюють глядачів з великих та малих екранів у різних втіленнях найдовше — деякі навіть з 1899 року, тобто практично з самого винаходу кінематографа.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ангели Чарлі»
Шпигунки, які мене підкорили
15 листопада 2019,  00:51 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ангели Чарлі» є однією з найдавніших шпигунських франшиз в історії американського кіно і телебачення. Вони підкорюють серця глядачів з 1976 року, коли на екрани вийшла перша серія однойменного серіалу, який протримався в ефірі 6 років і 110 серій. У 2000 році нас познайомили з повнометражними «Ангелами Чарлі», яких для нинішніх глядачів прославили актриси Кемерон Діаз, Дрю Беррімор та Люсі Л'ю. Але оскільки Діаз пропала з екранів, на їхнє возз'єднання сподіватися не варто, так що Голлівуд вирішив, що настав час нових «Ангелів». «Ангелів Чарлі» від Елізабет Бенкс.

Читати далі...
8 серпня 2019,  20:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Автор хітового серіалу «Відчайдушні домогосподарки» Марк Черрі представляє нову чорну комедію з елементом криміналу про відчайдушних жінок з інтригуючою назвою «Чому жінки вбивають».

Серіал розповість про трьох жінок, кожна з яких живе в тому ж домі і стикається зі зрадою у шлюбі: про домогосподарку 60-х Бет (Джінніфер Гудвін), світську левицю 80-х Сімону (Люсі Лью) і адвоката з наших днів Тейлор (Кірбі Хавелл-Баптіст), і усі вони вирішують по-своєму впоратися з цією незручною ситуацією.

Прем'єра серіалу «Чому жінки вбивають» відбудеться 15 серпня.

1 липня 2019,  22:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриси Крістен Стюарт, Наомі Скотт та Елла Балінска готові до своєї першої спільної місії на американському й міжнародному постерах пригодницького бойовика «Ангели Чарлі».

Читати далі...
20 травня 2019,  20:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джоан Ватсон вирішила кардинально змінити імідж і пофарбувалася в блондинку в промо-ролику фінального сезону детективного серіалу «Елементарно».

Друзі і колеги по справам з розшуку Шерлок Холмс (Джонні Лі Міллер) і Джоан Ватсон (Люсі Л'ю) повертаються для нових пригод, і на цей раз вони будуть розкривати вбивства по той бік Атлантичного океану на батьківщині Шерлока в Лондоні. А допомагати їм в заплутаних розслідуваннях буде давня подруга Кітті Вінтер (Офелія Ловібонд).

Дует великих детективів повертається на екрани 23 травня. Фінальний сезон серіалу «Елементарно» складатиметься з 13 серій.

20 травня 2018,  23:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрим новые трейлеры фантастического экшена «Дэдпул 2», шпионского боевика «Миссия невыполнима: Фолаут», музыкального байопика «Богемная рапсодия», мультфильма «Суперсемейка 2», экшена «План побега 2» и нового сериала «Зачарованные».

Читати далі...
15 травня 2018,  19:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix опублікувала офіційний трейлер своєї нової романтичної комедії «Звідники» («Set It Up»), чиї події відбуваються в корпоративному світі Нью-Йорка.

Двоє нью-йоркських асистентів Харпер (Зої Дойч з «Чому він?») та Чарлі (Глен Пауелл з «Нестримних 3») звикли, що їх примхливі боси Крістен (Люсі Лью з «Елементарно») та Рік (Тей Діггз з «Еквілібріума») розпоряджаються ними, як хочуть. Але одного разу в голови асистентів приходить блискуча ідея звести своїх босів, щоб ті були щасливі й краще до них ставилися.

Прем'єра фільму від володарки премії «Еммі» Клер СкенлонОфіс», «Бруклін 9-9», «Незграбна») в Інтернеті відбудеться 15 червня.