Євген Ганелін

Євген Ганелін
Народився 19 січня 1959
50%
0
50%
0

Фільмографія

Я не твоя (2020) ... Семен
Шпигун №1 (2018) ... старик
Чуже обличчя (2017) ... актор
Ходіння по муках (2017) ... приятель Смоковникова
Світанок на Санторіні (2017) ... Капитан Сергей
Смертельний номер (2017) ... актор
Юність (2015) ... актор російського дубляжу (Luca Moroder)
Брати (2015) ... актор
Наставник (2015) ... Пётр Андреевич
Час дзвіночків (2015) ... актор
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...