Еллен ДеДженересEllen DeGeneres

Еллен ДеДженерес / Ellen DeGeneres
Народилася 26 січня 1958
Зріст: 171 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Тіг Нотаро: Щаслива бути тут (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Розділені разом (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Green Eggs and Ham (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
One Voice Somos Live: A Concert for Disaster Relief (2017) ... гость
Finding Dory: Marine Life Interviews (2016) ... Dory
У пошуках Дорі (2016) ... Dory
Єдність (2015) ... рассказчик
Одне велике щастя (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Ellen's Design Challenge (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер)
86-я церемонія вручення премії «Оскар» (2014) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...