Еллен ДеДженересEllen DeGeneres

Еллен ДеДженерес / Ellen DeGeneres
Народилася 26 січня 1958
Зріст: 171 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Maroon 5 feat. Cardi B: Girls Like You (2018) ... актриса
Тіг Нотаро: Щаслива бути тут (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Розлучені, але разом (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Green Eggs and Ham (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
One Voice Somos Live: A Concert for Disaster Relief (2017) ... гость
Finding Dory: Marine Life Interviews (2016) ... Dory
У пошуках Дорі (2016) ... Dory
Єдність (2015) ... рассказчик
Одне велике щастя (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Ellen's Design Challenge (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...