Еллен ДеДженересEllen DeGeneres

Еллен ДеДженерес / Ellen DeGeneres
Народилася 26 січня 1958
Зріст: 171 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Splitting Up Together (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Finding Dory: Marine Life Interviews (2016) ... Dory
У пошуках Дорі (2016) ... Dory
Єдність (2015) ... рассказчик
Одне велике щастя (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Ellen's Design Challenge (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер)
86-я церемонія вручення премії «Оскар» (2014) ... сценарист
The Smart One (2012) ... продюсер (исполнительный продюсер)
79-а церемонія вручення премії «Оскар» (2007) ... сценарист
Мій короткий фільм (2005) ... Ellen

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написать комментарий...
Написать комментарий...