Новини кастінгу, в яких згадується Девід Теннант

17 серпня 2023,  23:15 | Кастінг

Знаменитий шотландський актор Девід Теннант, відомий за культовими серіалами «Доктор Хто» та «Добрі передвісники», виконає одну з головних ролей у серіалі «Rivals», сюжет якого трохи нагадує номіновану на «Оскар» стрічку «Банші Інішерина».

Читати далі...
6 вересня 2019,  00:08 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Прощавай, ТАРДІС, привіт, DCEU! Знаменитий шотландський актор Пітер Капальді зіграє в очікуваному супергеройському екшені «Загін самогубців 2».

Читати далі...
5 червня 2017,  01:29 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезды сериала «Джессика Джонс» Кристен Риттер и Дэвид Теннант сыграют вместе в комедии «Fuddy Meers».

Читати далі...
18 грудня 2016,  22:22 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Доктора Хто» Девід Теннант позичить свій голос головному герою перезапуску мультсеріалу «Качині історії». І на честь цього оголошення актор заспівав разом з кастом його головну тему.

Читати далі...
12 квітня 2016,  16:36 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

В финальном сезоне «Бродчерча» («Убийство на пляже») к Оливии Колман и Дэвиду Теннанту присоединилась обладательница премии BAFTA Джорджина Кэмпбелл и еще четверо британских актеров.

Читати далі...
29 січня 2015,  17:48 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Серіал «A. K. A. Jessica Jones» обзавівся своїм лиходієм. Зебедаю Кіллгрейва, відомого під псевдонімом Пурпурна людина, зіграє актор Девід Теннант.

Кіностудія Marvel продовжує залучати до своїх проектів талановитих британських акторів. Нещодавно повідомили, що Доктором Стренджем в однойменному фільмі стане зірка «Шерлока» Бенедикт Камбербетч; тепер же стало відомо, що Девід Теннант, найбільш відомий завдяки ролі в культовому британському серіалі «Доктор Хто», зіграє пурпурного лиходія Кіллгрейва у новому серіалі, 13 серій якого замовив Netflix.

Виконавчий продюсер Джеф Лоеб про вибір Теннанта на цю роль:

Будь-яка людина, яка знайома з роботами Девіда, знає, що він повністю присвячує себе кожній своїй ролі, саме такий рівень відданості персонажу потрібен від людини, що грає Кіллгрейва. І оскільки ми знаємо його в основному за втілення героїв, вже не можемо дочекатися, щоб вивільнити нову сторону цього талановитого актора.  

Тільки це буде не перший раз, коли актор втілить лиходія. Однією з його кращих ролей є Барті Крауч молодший, Пожирач смерті у фільмі «Гаррі Поттер і кубок вогню».

Події нового науково-фантастичного серіалу «A. K. A. Jessica Jones» розкажуть історію Джесіки Джонс, колишньої супергероїні, яка вирішила змінити своє життя, ставши приватним детективом. Її втілить Крістен Ріттер. Кіллгрейв же буде енігматичною фігурою з її минулого, чиє повернення потрясе світ.

Побачити Теннанта в ролі Кіллгрейва ми зможемо вже в цьому році.