Дон ЧідлDon Cheadle

Дон Чідл / Don Cheadle
Повне ім'я: Donald Frank Cheadle
Народився 29 листопада 1964
Зріст: 174 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Дона Чідла

Космічний джем: Нові легенди (2021) ... актор
Месники: Завершення (2019) ... James Rhodes / War Machine
Капітан Марвел (2019) ... James Rhodes
Чорний понеділок (2019) ... Mo Monroe, продюсер (исполнительный продюсер)
Месники: Війна нескінченності (2018) ... James Rhodes / War Machine
Logic: 1-800-273-8255 Ft. Alessia Cara, Khalid (2017) ... Protagonist's Father
Качині історії (2017) ... Donald Duck (Barksian Modulator)
Kendrick Lamar: DNA (2017) ... актор
Кевін Харт: Що тепер? (2016) ... Don Cheadle

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дона Чідла. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дона Чідла

Написати коментар...
Написати коментар...