Дон ЧідлDon Cheadle

Дон Чідл / Don Cheadle
Повне ім'я: Donald Frank Cheadle
Народився 29 листопада 1964
Зріст: 174 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Дона Чідла

Що, якби...? (2021) ... Rhodey
Космічний джем: Нові легенди (2021) ... Al-G Rhythm
Сокіл і Зимовий солдат (2021) ... James Rhodes
Месники: Завершення (2019) ... James Rhodes / War Machine
Капітан Марвел (2019) ... James Rhodes
Чорний понеділок (2019) ... Mo Monroe, продюсер (исполнительный продюсер)
Месники: Війна нескінченності (2018) ... James Rhodes / War Machine
Logic: 1-800-273-8255 Ft. Alessia Cara, Khalid (2017) ... Protagonist's Father
Качині історії (2017) ... Donald Duck (Barksian Modulator)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дона Чідла. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дона Чідла

Написати коментар...
Написати коментар...