Стів БойумSteve Boyum

Стів Бойум / Steve Boyum
Народився 4 вересня 1952
50%
0
50%
0

Фільмографія

Кров і скарби (2019) ... режисер
Смертельна зброя (2016) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
Година пік (2016) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
Вічність (2014) ... режисер
Чорні вітрила (2014) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер / продюсер-консультант)
Революція (2012) ... режисер
Гаваї 5.0 / Поліція Гаваїв (2010) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...