Еммі РоссамEmmy Rossum

Еммі Россам / Emmy Rossum
Повне ім'я: Emmanuelle Grey Rossum
Псевдонім: Emmy Grey
Народилася 12 вересня 1986; Нью-Йорк, США
Зріст: 173 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Еммі Россам

Дурний і безглуздий жест (2018) ... Kathryn Walker
Hard Powder (2018) ... актриса
За законами вовків (2016) ... режисер
Ти не ти (2014) ... Bec
Комета (2014) ... Kimberly, продюсер (исполнительный продюсер)
Jay-Z Feat. Beyoncé: Part II - On the Run (2014) ... актриса
Поки я не зникну (2014) ... Maggie
Прекрасні створіння (2013) ... Ridley Duchannes
Безсоромні (2011) ... Fiona Gallagher

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Еммі Россам. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Еммі Россам

Написать комментарий...
Написать комментарий...