Еммі РоссамEmmy Rossum

Еммі Россам / Emmy Rossum
Повне ім'я: Emmanuelle Grey Rossum
Псевдонім: Emmy Grey
Народилася 12 вересня 1986; Нью-Йорк, США
Зріст: 173 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Еммі Россам

Холодна помста (2019) ... актриса
Дурний і безглуздий жест (2018) ... Kathryn Walker
За законами вовків (2016) ... режисер
Ти не ти (2014) ... Bec
Комета (2014) ... Kimberly, продюсер (исполнительный продюсер)
Jay-Z Feat. Beyoncé: Part II - On the Run (2014) ... актриса
Поки я не зникну (2014) ... Maggie
Прекрасні створіння (2013) ... Ridley Duchannes
Emmy Rossum: I'll Be with You in Apple Blossom Time (2013) ... Emmy Rossum

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Еммі Россам. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Еммі Россам

Написати коментар...
Написати коментар...