Рауль ХуліаRaul Julia

Рауль Хуліа / Raul Julia
Народився 9 березня 1940
Пішов з життя 24 жовтня 1994
Зріст: 188 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Liquid Assets (2003) ... General M. Bison
MC Hammer: 2 Legit - The Videos (2002) ... Gomez Addams (segment 'Addams Groove')
І спустився ворон (1995) ... Tomas Ramirez
Вуличний боєць (1994) ... Bison
Вогненний сезон (1994) ... Chico Mendes
Цінності сімейки Аддамсов (1993) ... Gomez Addams
Tag Team: Addams Family (Whoomp!) (1993) ... Gomez Addams
Roberto: The Roberto Clemente Story (1993) ... рассказчик
Чума (1992) ... Cottard
Сімейка Адамс (1991) ... Gomez Addams
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...