Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Кріс ГотьєChris Gauthier

Кріс Готьє / Chris Gauthier
Народився 27 січня 1976; Лутон, Бедфордшир, Англія, Великобританія
Зріст: 169 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Кріса Готьє

Лава запасних 2 (2019) ... Krinsky
Climax, SK (2018) ... Rob
Signed, Sealed, Delivered: Home Again (2017) ... Igor
Спецназ: В облозі (2017) ... актор
Лемоні Снікет: 33 нещастя (2017) ... Phil
Автомонстри (2016) ... Mr. Geldon
Mark & Russell's Wild Ride (2015) ... DMV Instructor Glenn
Ходімо зі мною (2015) ... Chris
Я – зомбі (2015) ... Simon Cutler
Розщеплення Адама (2015) ... Mr. Mattis
Відео з участю Кріса Готьє
Зображення Кріса Готьє

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кріса Готьє. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кріса Готьє

Написати коментар...
Написати коментар...