Новини, в яких згадується Даян Кітон

26 січня 2023,  23:44 | Новини фільмів

Зірки стрічки «Пара на свята» Емма Робертс та Люк Брейсі знову грають закохану парочку у веселому трейлері нової романтичної комедії «Можливо, так» («Maybe I Do»), де також знялися знамениті ветерани Голлівуду.

Читати далі...
22 грудня 2022,  22:33 | Новини фільмів

Легенди Голлівуду Дайан Кітон, Джейн Фонда, Кендіс Берген та Мері Стінберген готові до нових пригод в офіційному трейлері комедійної стрічки «Книжковий клуб 2».

Читати далі...
22 березня 2021,  15:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В наступному місяці в український прокат вийде романтична комедія «Кохання, весілля та інші катастрофи», акторський склад якої очолюють лауреати премії «Оскар» Джеремі Айронс і Даян Кітон.

Читати далі...
8 грудня 2020,  19:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреати премії «Оскар» Даян Кітон і Джеремі Айронс заводять милий роман в романтичній комедії «Кохання, весілля та інші катастрофи».

Читати далі...
22 квітня 2019,  13:41 | Оновлення

У мережі з'явився смішний український трейлер комедії «Черлідерки» з Даян Кітон. Режисером картини став Зара Гейес.

За сюжетом героїня Кітон приїжджає в будинок для людей похилого віку та, згадавши молодість, вирішує зібрати команду черлідерш. Вона влаштовує прослуховування, збирає учасниць і наймає юну дівчину-хореографа, яка повинна підготувати їх до змагань.

У фільмі знялися Даян Кітон, Аліша Бое, Пем Грієр, Чарлі Тахен, Джекі Вівер, Рі Перлман та інші. Прем'єра «Черлідерки» запланована на 9 травня.

24 лютого 2019,  17:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія STX Entertainment поділилася веселим трейлером своєї нової надихаючої комедії «Poms», яка покаже, що жити яскравим життям можна в будь-якому віці.

Володарка премії «Оскар» Даян Кітон втілює у фільмі «Poms» («Помпони») смертельно хвору жінку на ім'я Марта, яка переїжджає в спеціальний мікрорайон для пенсіонерів, щоб померти, як вона сама зазначає в трейлері. Але її нова подруга Шеріл (номінантка на премію «Оскар» Джекі Вівер) надихає її заснувати групу чирлідерок серед місцевих пенсіонерок, і це повертає жінкам смак до життя.

Світова прем'єра комедії Зари Гейес, над якою працювали творці фільмів «Дуже погані матусі» та «Клуб „50 відтінків сірого“», відбудеться у травні.

4 червня 2018,  23:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дайан Кітон та Енді Гарсія, які разом грали в фільмі Френсіса Форда Копполи «Хрещений батько 3», знялися в комедії «Клуб „50 відтінків сірого“», яка вийде на екрани рівно через місяць.

У кінокартині режисера Білла Холдермена «Клуб „50 відтінків сірого“», в минулому відомої як «Книжковий клуб», Кітон грає жінку по імені Дайан, яка разом з давніми подругами вирішує прочитати в своєму щомісячному книжковому клубі еротичний бестселер Е.Л. Джеймс «П'ятдесят відтінків сірого», і ця книга кардинально змінює їх життя. З персонажем Гарсії, який буде її любовним інтересом, Дайан знайомиться в літаку, де зізнається йому, що вона дуже боїться літати, відразу ж ковтаючи таблетку.

Дивіться український трейлер фільму «Клуб „50 відтінків сірого“». У кіно з 5 липня.

14 травня 2018,  14:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На прошлой неделе вышли украинские трейлеры к фильмам «Хищник», «Mamma Mia! 2» и «В темноте», дублированные ТВ-ролики «Мир Юрского периода 2» и «Миссия невыполнима: Фолаут», а также новые трейлеры картин «Шпион, который меня кинул» и «Во власти стихии» и марвеловских сериалов «Люк Кейдж» и «Плащ и Кинжал».

Читати далі...
11 травня 2018,  13:57 | Оновлення

Поспішаємо поділитися українським трейлером фільму «Книжковий клуб».

У центрі сюжету картини історія про чотирьох жінок похилого віку, які весь свій вільний час проводять в книжковому клубі за обговоренням літератури. Дізнавшись про популярність еротичного роману «П'ятдесят відтінків сірого», жінки вирішують прочитати його. Швидке знайомство з трудами письменниці Е.Л. Джеймс спричиняє за собою мимовільне розширення їх життєвих горизонтів.

«Книжковий клуб» — американський комедійний фільм, дебютна режисерська робота продюсера Білла Голдермена. У акторський склад фільму увійшли Джейн Фонда, Дайан Кітон, Алісія Сільверстоун, Енді Гарсіа, Дон Джонсон та Річард Дрейфус.

Українська прем'єра відбудеться 5 липня.

2 березня 2018,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дайан Кітон і Джейн Фонда зачитуються книгою «П'ятдесят відтінків сірого» в першому трейлері комедійного фільму «Книжковий клуб».

Кінокартина розповідає про чотирьох подруг Дайан, Вівіан, Керол та Шерон, які вирішують прочитати в своєму щомісячному книжковому клубі еротичний роман Е.Л. Джеймс «П'ятдесят відтінків сірого», не підозрюючи, як книга змінить їх життя. Двох інших подруг втілюють Мері Стінберген та Кендіс Берген.

У світовий прокат режисерський дебют Білла Холдермена, продюсера «Прогулянки по лісах», вийде в травні.

4 серпня 2017,  15:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка «Оскара» Дайан Кітон втілює в романтичній драмі «Хемпстед» американську вдову, яка їде в Лондон, де закохується в ірландця у втіленні триразового номінанта на «Золотий глобус» Брендана Глісона, який живе в дикій лісопарковій-зоні Хемпстед-Хіт. І коли в його парк приходять забудовники, героїня Кітон надихає чоловіка боротися за свій дім.

Режисером кінокартини виступає Джоел Гопкінс, який зняв «Останній шанс Харві».

6 травня 2017,  12:36 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Зібралися якось на «Шоу Грема Нортона» Майкл Фассбендер, Джессіка Честейн, Дайан Кітон і Кевін Бейкон... і раптом Фассбендер обмовився про те, що хотів, щоб його андроїд Девід танцював в стилі диско в титрах «Прометея» чи «Чужий: Заповіт». Рідлі Скотт ідею не підтримав, але, почувши, що Фассбендер танцює не тільки диско, а й брейк-данс, Честейн розохотила його показати пару рухів. Тепер вдвічі більше шкода, що його Девід так і не потанцював.

До речі, Фассбендер вже не перший раз танцює на цьому шоу. До цього він запалював під «Blurred Lines» з Джеймсом МакЕвоєм і Г'ю Джекманом.

8 грудня 2016,  14:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив другий офіційний трейлер міні-серіалу «Молодий Папа», де Джуд Лоу втілює американського Папу Римського, який вирішив струсонути Церкву. Тут ми ближче знайомимося з його правою рукою — сестрою Мері, яку грає Дайан Кітон. І, спостерігаючи за цим новопоставленим ексцентричним правителем, вона зауважує, що його всі бояться не без причини.

Разом з новим трейлером серіалу, знятого Паоло Соррентіно, з'явився і новий постер, який ви знайдете тут.

5 вересня 2016,  15:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У повноцінному трейлері драматичного міні-серіалу «Молодий Папа» від Паоло Соррентіно головний герой Ленні Белардо у втіленні Джуда Лоу стає Папою Римським Пієм XIII і проголошує себе... Богом.

Також тут можна побачити Дайан Кітон в образі сестри Мері і Джеймса Кромуелла в образі кардинала Майкла Спенсера, який сам планував стати на чолі Ватикану.

14 серпня 2016,  17:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До виходу мультфільму «Нікчемний я 3» залишилося менше року, тому саме час познайомитися з його головним лиходієм.

Читати далі...