Марта Де ЛаурентісMartha De Laurentiis

Марта Де Лаурентіс / Martha De Laurentiis
Народилася 10 липня 1954
50%
0
50%
0

Фільмографія Марти Де Лаурентіс

Бондарчук (2020) ... актриса
Загублені у кризі (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Ганнібал (2013) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Територія незайманих (2007) ... продюсер
Останній легіон (2006) ... продюсер (продюсер)
Ганнібал: Сходження (2006) ... продюсер
Червоний Дракон (2002) ... продюсер
Ганнібал (2001) ... продюсер
Ю - 571 (2000) ... продюсер
Аварія (1997) ... продюсер
Зображення Марти Де Лаурентіс

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Марти Де Лаурентіс. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Марти Де Лаурентіс

Написати коментар...
Написати коментар...