Фільмографія Мішель Бон

Фільмографія: Актор
Belmondo par Belmondo (2016)
грає себе
Бельмондо: Шлях (2011)
Belmondo, itinéraire...
грає себе, немає в титрах
Вогонь по кандидату (1990)
Feu sur le candidat
Le ministre / Secretary of the Interior
Sniper (1990)
Gardel
Сірано де Бержерак (1990)
Cyrano de Bergerac
Le Bret
Великі сім'ї (1989)
Les grandes familles
Wilner
Nick chasseur de têtes (1989)
Commisaire Lemoine (segment 'Pilot')
Улюбленець долі (1988)
Itinéraire d'un enfant gâté
Notaire de Sam
Paysage d'un cerveau (1988)
Le professeur Richter
Все буде у кінці (1987)
Tout est dans la fin
Le préfet de police
Одинак (1986)
Le solitaire
Le commissaire Pezzoli
Небезпечна пристрасть (1986)
Danger Passion
Schumacher
Медовий місяць (1985)
Lune de miel
Maître Garnier
Néo Polar (1985)
Georges
Ковбой (1985)
Le cowboy
Le commissaire
Entre chats et loups (1985)
Charles Lambert
Воїни асфальту (1984)
L'arbalète
Rigault
Le dernier civil (1984)
L'intenant
Веселий Великдень (1984)
Joyeuses Pâques
Rousseau
Сильний адвокат (1984)
Un grand avocat
Abner Coles
Emmenez-moi au théâtre: Pauline ou l'écume de la mer (1984)
Tibère
Авантюристи (1984)
Les morfalous
Le général français, немає в титрах
Mesrine (1984)
Le commissaire Devos
Série noire (1984)
Dr. André
L'homme de Suez (1983)
Clot-Bey
Червона вдова (1983)
La veuve rouge
Le juge Michaud
Інформатор (1983)
L'indic
Le comissaire Legoff
Свобода-свобода (1983)
Liberté-liberté
Le commissaire
Tout le monde peut se tromper (1982)
Le notaire
Неприборканий (1982)
Le battant
Pierre Mignot
Emmenez-moi au théâtre: Le fleuve étincellant (1982)
Le commandant Winter
Сповільнювати школу (1982)
Ralentir école
Saint-Clair
Бездоганна репутація (1981)
Coup de torchon
Vanderbrouck - un nouveau riche arrogant
Професіонал (1981)
Le professionnel
Le capitaine Valeras
Треба вбити Біргіт Хаас (1981)
Il faut tuer Birgitt Haas
Delaunay
Achtung Zoll! (1980)
Barret
Гра в чотири руки (1980)
Le guignolo
Louis Fréchet
Сміливіше біжимо (1979)
Courage fuyons
Noël
Закусити вудила (1979)
Le mors aux dents
Froment
Хто є хто (1979)
Flic ou voyou
Marcel Langlois
Нічні лікарі (1978)
Médecins de nuit
Le patron des «Ailes de la Santé»
Ворог народу (1978)
Un ennemi du peuple
Billing
Пані слідча (1978)
Madame le juge
L'ami
Приготуйте ваші носові хустки (1977)
Préparez vos mouchoirs
Le médecin dans la rue
Рішельє (1977)
Richelieu
De Noyers
Допит (1977)
La question
Professeur Fayard
Труп мого ворога (1976)
Le corps de mon ennemi
L'ami d'enfance
Комісар Мулен (1976)
Commissaire Moulin
Grégoire
Прощавай, поліцейський (1975)
Adieu, poulet
L'inspecteur Dupuy
Двурушник (1975)
Le faux-cul
Ferjac
Невиправний (1975)
L'incorrigible
Le ministre
Нехай почнеться свято (1975)
Que la fête commence...
Le capitaine La Griollais
Одного разу в свято... (1975)
Un jour, la fête
Сінема 16 (1975)
Cinéma 16
Le professeur Richter
Ставіський (1974)
Stavisky...
Le journaliste maître-chanteur
T'es fou Marcel (1974)
грає себе
Спадкоємець (1973)
L'héritier
Frédéric Lambert
Бідний Вермеер (1973)
Pour Vermeer
Прокляті королі (1972)
Les rois maudits
Le roi Édouard II
Викрадення у Парижі (1972)
L'attentat
Пауліна 1880 (1972)
Paulina 1880
Dadi
6 чоловік під питанням (1972)
Les six hommes en question
L'abbé Julien
Un jeu d'enfer (1970)
Victor de Broglie
Sortie de secours (1970)
Час помирати (1970)
Le temps de mourir
Castagnac
Сповідь (1970)
L'aveu
L'avocat
Ідіот (1968)
L'idiot
Gania
Червона таверна (1968)
Le fil rouge
Le beau-frère d'Elisabeth
Розслідування комісара Мегре (1967)
Les enquêtes du commissaire Maigret
Charles Besson
Vampirisme (1967)
Vampire
Алло, поліція (1966)
Allô police
Le masseur
Gaspard des montagnes (1965)
Valentin Verdier
Творець (1965)
Le faiseur
Щаслива втеча (1964)
Échappement libre
Daniel
Rocambole (1964)
Armand de Kergaz
L'inspecteur Leclerc enquête (1962)
Le Français
Ôtez votre fille s'il vous plaît (1961)
Follebraise
Залицяльники (1961)
Les godelureaux
Сірано де Бержерак (1960)
Cyrano de Bergerac
Cuigy