Клеманс ПоезіClémence Poésy

Клеманс Поезі / Clémence Poésy
Народилася 30 листопада 1982
100%
1
0%
0

Фільмографія

Тенет (2020) ... актриса
Опір (2020) ... Emma
Le coup des larmes (2019) ... режисер, сценарист
Le roi des démons du vent (2018) ... режисер, сценарист
Tito e gli alieni (2017) ... Stella
Геній (2017) ... Francoise Gilot
Фінальний портрет (2017) ... Caroline
2+1 (2016) ... Kristin

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...